Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Copyright

Korišćenjem bilo kog dela www.pressonline.rs portala i svih njegovih delova Kompanija Online Media Solutions (u nastavku samo www.pressonline.rs), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjemwww.pressonline.rs portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo www.pressonline.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Kompanija Online Media Solutions posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržajawww.pressonline.rs portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje www.pressonline.rs portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.
Portal www.pressonline.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.
www.pressonline.rs
 sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.pressonline.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i www.pressonline.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup www.pressonline.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta. Pristup sadržajima sa oznakom 18+ dozvoljen je samo punoletnim licima.
www.pressonline.rs 
polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih pravawww.pressonline.rs portala i podložno je tužbi.
Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (www.pressonline.rs, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je www.pressonline.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.
www.pressonline.rs
 sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.
www.pressonline.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.
www.pressonline.rs
 štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.
www.pressonline.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
www.pressonline.rs
 može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke www.pressonline.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.
www.pressonline.rs
 obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.
www.pressonline.rs
 se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.pressonline.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.
www.pressonline.rs
 zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama www.pressonline.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Anketa

Možete li da zamislite život bez Android telefona!?

Ma kakvi, ne znam gde mi je glava ako mi telefon nije pri ruci!

Ne, previše sam se navikao na sve mogućnosti koje moderni telefoni pružaju!

Naravno da mogu, ni nemam takav telefon, niti mi treba!

Uspaničim se čim mi se baterija isprazni, zavisan sam od svog smart telefona!

Nemam telefon uopšte!

Rezultati