Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

24. 08. 2017.  - Autor: Pressonline

Siniša Mali: Odgovorna politika vodi do novih investicija i unapređenja komunalnog sistema grada

Siniša Mali je rekao da je funkcionisanje komunalnog sistema veoma važno za svakog građanina Beograda.

Siniša Mali: Odgovorna politika vodi do novih investicija i unapređenja komunalnog sistema grada

Foto: Beoinfo

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i njegov pomoćnik Borko Milosavljević posetili su danas JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", proizvodni pogon Bele vode, i tom prilikom razgovarali sa rukovodstvom tog preduzeća, predstavnicima sindikata i radnicima o poboljšanju uslova rada i planovima ovog javnog preduzeća.

Siniša Mali je rekao da je funkcionisanje komunalnog sistema veoma važno za svakog građanina Beograda, te da je takođe važno smanjiti gubitke vode i troškove, ali tako da se poboljša usluga.

- Danas razgovaramo o tome kako ćemo da rekonstruišemo Makiš 1, fabriku za prečišćavanje vode koja je najstarija u gradu, i time obezbedimo građanima Beograda snabdevanje pijaćom vodom za narednih 20 godina - kazao je gradonačelnik.

- Razgovaramo o tome kako ćemo da uložimo novac u dalji razvoj vodovodne i kanalizacione mreže. "Beogradski vodovod" već sada iz godine u godinu menja 70 kilometara stare vodovodne mreže kako bi smanjio gubitke i kako bi smanjio pucanje mreže kada su visoke ili niske temperature. To je posledica odgovornog pristupa koji imamo za sva javna preduzeća, ali takođe i socijalno-ekonomskog dijaloga koji smo napravili sa sindikatima i zaposlenima kako ovog tako i ostalih komunalnih preduzeća - istakao je gradonačelnik.

- Ono što vidim pri posetama komunalnim preduzećima jeste da postoji visoka svest svih zaposlenih o tome da gradimo bolji i lepši Beograd - zaključio je Siniša Mali.

Izvor: Tanjug

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage