Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

19. 12. 2006.  - Autor: M. D. M.

ŽIVEO RASPUST!

Tokom zimskog raspusta školarcima na raspolaganju bogat besplatni sportski i obrazovno-zabavni program

slika
bazen

I bazeni besplatni za školarce

Beogradski đaci tokom zimskog raspusta neće morati da razmišljaju kako da iskoriste slobodno vreme, jer će kreativne radionice i sportske hale raditi punom parom. I to besplatno!

Naime, Sekretarijat za sport i omladinu, u saradnji sa sportskim centrima, klubovima, savezima i omladinskim organizacijama i ustanovama, pripremio je bogat sportski i obrazovno-zabavni program za sve školarce. Tako će im od 3. do 22. januara biti na raspolaganju bazeni, klizališta, sportski tereni za košarku, fudbal, tenis, a moći će da pohađaju i časove šaha, tenisa, borilačkih veština, stonog tenisa i drugih sportova. Potrebno je samo da sa sobom ponesu đačku knjižicu.

antrfile

Najzanimljivija dešavanja

Kreativne radionice

Stari zanati, ikonopis, slikarstvo, strip, karikatura, tkanje...    Prijatelji dece Beograda    Tel: 248-866

Kompjuteri, fotografija, modelarstvo, slikarstvo    Regionalni centar za talente    Tel: 615-314

Planinarska škola na Avali    PSD "Avala"    Tel: 2166-853

Radionice o radu u pozorištu    Udruženje "Plavo pozorište"    Tel: 8481-413

Sport

Škola plivanja, kreativno plivanje    SC "Vračar"    Tel: 2452-342

Stoni tenis (obuka), kuglanje (obuka)    SC "Novi Beograd"    Tel: 2671-547

Klizanje, tenis, škola košarke, sportska igraonica, škola rukometa, škola kapuera    SC "Olimp"    Tel: 2412-353

Standardni i latino plesovi    Plesni studio    "Natalija i Ivica"    Tel: 2836-030

Ustanove kulture, kao što su Narodna tehnika "Stari grad", Foto-kino klub "Novi Beograd", Udruženje "Plavo pozorište" i ostale, pripremile su raznovrsne kreativne radionice na kojima će mladi moći da nauče ponešto o modelarstvu, elektrotehnici, voditeljstvu, planinarstvu, pravljenju ručnih radova, slikanju, fotografiji, stripu, kaligrafiji i još mnogo čemu. Biće organizovani i jednodnevni izleti na Avalu i Rajac. Posebno interesantni biće kursevi plesa u plesnoj školi "Natalija i Ivica" i upoznavanje sa klasičnom muzikom u muzičkoj školi "Petar Konjović".

- Vrlo je važno da roditelji znaju da će za vreme kurseva o njihovoj deci brinuti profesionalni pedagozi, tako da će svi mališani biti u sigurnim rukama. Mogućnost pohađanja raznovrsnih kurseva pomoći će mališanima da otkriju svoje talente i kasnije ih još više razviju - ističe Vesna Mirović-Pjevač, zamenik gradskog sekretara za obrazovanje.

Raspored sportskih termina rezervisanih za učenike već je prosleđen osnovnim i srednjim školama, a biće istaknut i na oglasnim tablama u sportskim centrima. Očekuje se da će raspust na ovaj način provesti oko 40.000 beogradskih osnovaca i srednjoškolaca, što je četvrtina svih beogradskih đaka.

Izvor: Press / Foto: Aleksandar Radivojević

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage