Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

20. 07. 2013.

Super kartica nagrađuje stalne mušterije

U želji da postane najveći regionalni igrač Naftna industrije Srbije osim brendiranja svojih pumpi, širenja u regionu pod brenodm NIS-Petrola i Gasproma, modernzacije pumpi i proizvodnje goriva evropskog kvaliteta u Rafineriji Pančevo, nastavlja da iznenađuje i čašćava svoje redovne mušterije.

Super kartica nagrađuje stalne mušterije

Kako u velikoj konkurenciji na tržištu naftnih derivata, gde NIS jeste ubedljivi vođa, privući što više kupaca?

NIS je je krenuo u novu akciju s super karticom, odnosno programom nagrađivanja u koji je uključeno više partnera i svaki od njih, potrošače nagrađuje za kupovinu, zbog čega iz NIS-a poručuju da se sakupljaju bodovi na više od 350 NIS Petrol benzinskih stanica širom Srbije, jer kupce očekuju sve vrste goriva vrhunskog kvaliteta i usluga po evropskim standardima.

Kupovinom kod nekog od partnera (ili korišćenjem njihovih usluga)kupac ne treba da zaboravi na super karticu.

S njom je kupac uvek na dobitku, jer svaki dan može sakuplja bodove i dobije knjižicu sa bonovima za kupovinu na kućnu adresu.

Svakom kupovinom kod NIS-ovih partnera ili korišćenjem njihovih usluga sakupljaju se bodovi, a kada se sakupi dovoljan broj bodova, izabere se jedan od načina kako da se potroše.

Iz NIS-a poručuju da se bonovi iskoriste za kupovinu i neke druge dodatne pogodnosti.

Bodovi mogu da se sakupljaju u više od 160 Idea prodavnica širom Srbije, gde kupce očekuje bogata ponuda kvalitetnih proizvoda po povoljnim cenama.

Obračunski period traje tri meseca. Prvi je od 1.5. – 31.07., drugi od 01.08. - 31.10. treći od 1.11. - 31.01., četvrti od 1.02. - 30.04.,a po isteku svakog obračunskog perioda, bodovi se poništavaju.

Član programa super kartice postaje se učlanjivanjem u program preko on line prijave ili tako što se popune pristupnica koja se nalazi na prodajnim mestima partnera i potpisana se ubacuje u kutiju, objašnjavaju u NIS-u.

Izvor: bizlife

Tagovi

Komentari (3)

ostavi komentar
daxkey [neregistrovani]
 [22.07. 2013., 08:51]

superkartica i nije nesto

Koristio sam je - za kupljenih 110 litara benzina dobio sam 138 bodova tj dinara. Izvinite gospodo markweting strucnjaci koji ste smislili superkarticu ali.....toliki bednik nisam.

Odgovori
Vidi odgovore
anonymous znamo [neregistrovani]
 [21.07. 2013., 13:39]

ko sve


zna.

Odgovori
Vidi odgovore
anonymous-1 [neregistrovani]
 [20.07. 2013., 15:06]

Super kartica nagrađuje stalne mušterije

Pre popunjavanja obrasca za program 'Super kartice' treba posebno obratiti pažnju na deo pisan sitnim slovima pod naslovom 'Zaštita Vaših podataka'.Nije loše ni pozabaviti se malo matematikom da bi se izračunalo koliki je taj popust.

Odgovori
Vidi odgovore

Ostavi komentar

antiRobotImage