Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

31. 01. 2018.  - Autor: pressonline

NEVIĐENI SKANDAL U SRBIJI Ova deca se na Instagramu hvale DROGOM koju koriste čak i ISPRED POLICIJSKIH KOLA (FOTO)

U školi, kod kuće uz lektiru, a naročito drsko ispred policijskih kola, tinejdžeri iz Srbije uživaju u opojnim supstancama, a time se hvale i utrkuju na Instagram nalogu "Droga Srbija".

Za svega osam dana "Drogu Srbije", sudeći prema najstarijoj objavljenoj fotografiji, zapratilo je skoro 1.300 ljudi. Osim očigledno nedozvoljenih opojnih droga i neretko njihovih povećih količina, na ovim slikama zabrinjavajući je i uzrast osoba koje su na slici, jer deluje da je većina njih maloletna, ili još u srednjoj školi.

FB Post
\n"},"alignment":"center","publicationId":{"pulsembed":{"client":"b501da8c-1d40-4bcc-b909-db87b2dae59d","id":"ByGXOYURBM"},"type":"pulsembed"},"platform":{"code":"pulsembed"}}" data-run-module-isrun="1" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-style: inherit; font-size: 16.0032px; font-family: inherit;">

Koliko se klinci iz Srbije osećaju moćno i nezaustavljivo pokušavaju da pokažu i smotanim džointima uvaljeni u poslednjim redovima školske klupe, ne prezajući od mogućnosti izbacivanja, pripaljujući ih uz policijski automobil, ili fotografijom sa terase na kojoj u ruci drže poveću količinu marihuane, dok se u pozadini vide policajci na parkingu.

Drsko: Fotografije sa marihuanom i policija u pozadini, kao izazov na ovom Instagram profilu
Foto: Instagram/drogasrbija / screenshotDrsko: Fotografije sa marihuanom i policija u pozadini, kao izazov na ovom Instagram profilu

Na ostalim objavama, uz koje većinom i stoji link ka profilu autora fotografije, hvalisavost ide dalje uz "aranžiranje" hiljadama dinara i stotinama evra.

Paketom "trave" oni "telefoniraju" na ulici, kod kuće gaje marihuanu, belim crtama šaraju po stolovima i hvale se tabletama, između ostalog i paketima "ksanaksa", kratkotrajnog anksiolitika iz benzodiazepinske klase psihoaktivnih lekova.

poz za boru vrc @de_janna #fanpost
\n"},"alignment":"center","publicationId":{"pulsembed":{"client":"b501da8c-1d40-4bcc-b909-db87b2dae59d","id":"r1I6q8CrM"},"type":"pulsembed"},"platform":{"code":"pulsembed"}}" data-run-module-isrun="1" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-style: inherit; font-size: 16.0032px; font-family: inherit;">

Stranica "Droga Srbija" ističe da ne promoviše prodaju i konzumiranje opojnih droga. Ipak, u opisu profila istaknuto je da prvih 10.000 pratilaca "dobija poklončić", a objavljene fotografije predstavljaju kao dela svojih pratilaca, koje obeležavaju u svojim objavama.

Izvor: pressonline

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage