Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

10. 01. 2007.  - Autor: T. IVANČEVIĆ

SILOVAO OSAM ŽENA!

Slobodan Trišić (27) iz Stepojevca presretao žene po beogradskim ulicama i zlostavljao ih uz pretnju nožem. Silovao trudnicu i oteo joj 100 dinara!

S4

Slobodan Trišić (27), varilac iz Stepojevca, optužen je da je u protekle tri godine silovao osam žena! U beogradskom Okružnom tužilaštvu kažu da je ovakav slučaj serijskog silovatelja nezapamćen u njihovoj praksi, posebno zbog načina na koji se optuženi iživljavao nad ženama!

Slobodan je svoje žrtve presretao na ulici i prilazio im s leđa. Stavljao im je nož pod grlo čak i usred bela dana, dok je noću upadao u stanove. Od svih žena najpre je tražio da ga oralno zadovolje, a potom bi ih silovao. Monstrum je silovao i jednu trudnicu!

- Prvo silovanje počinio je 10. maja 2003. godine, kada je u Velikim Crnjanima oko ponoći presreo S. V., stavio joj nož pod vrat i odvukao je do njive. Naredio joj je da skine haljinu, a kada je ona odbila, pretukao ju je udarajući je pesnicama po glavi. Skinuo je sa nje garderobu, a zatim je tražio najpre da ga oralno zadovolji, posle čega ju je silovao.

Mesec dana kasnije ušao je u nezaključanu kuću u Stepojevcu oko dva sata po ponoći, gde je pod pretnjom nožem silovao M. J. u kupatilu, takođe prethodno traživši oralni seks - kaže za Press izvor blizak istrazi.

Sledeće godine u februaru, u Požeškoj ulici u Beogradu, na meti mu se našla i S. Z., koju je odvukao u obližnji objekat u izgradnji, gde ju je napastvovao na identičan način kao i prethodne žene.

- U septembru je silovao M. B. u ulici Vinogradski venac. U istoj ulici napasnik je u aprilu sledeće godine napao Ž. Ć., i pored njenog preklinjanja da prekine jer je u drugom stanju! Trišić je od trudnice posle obljube uzeo i 100 dinara - priča naš sagovornik.Trišić je i preko dana napadao na prometnim mestima!

Tako je 22. avgusta 2004. oko 14 sati u Radničkoj ulici u Beogradu prišao Z. V. s leđa i uz upotrebu sile i pretnju nožem odvukao je do žbunja, gde joj je posle silovanja lepljivom trakom vezao ruke, prelepio oči i usta i ostavio je golu!- Na sličan način je 8. jula 2006. napao i M. O. u Makišu. Oko 15 časova silovatelj je presreo nesrećnu ženu koja se šetala i odvukao je u obližnji šumarak, gde se nad njom iživljavao.

I ovoj žrtvi je selojtep trakom vezao ruke i noge, a iz ranca joj uzeo novčanik s 20 evra i 3.000 dinara - kaže izvor Pressa.Poslednje silovanje dogodilo se 25. septembra prošle godine, neposredno pre hapšenja, kada je u ulici Ivice Devčića u Beogradu oko tri sata ujutro ušao kroz otvoren prozor u stan M. M., koja je spavala. Probudio ju je, stavio joj nož pod vrat, a zatim je obljubio. Pri izlasku iz stana, uzeo je sa sobom i dva mobilna telefona i oko 4.000 dinara.

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage