Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

11. 01. 2007.

Iscenirao pljačku da bi se vratio u zatvor

Mnogi robijaši pokušavaju na sve načine da pobegnu iz zatvora, ali ima i onih koji su spremni na sve samo da bi se vratili iza rešetaka. Jedan od njih je bivši robijaš, Amerikanac Deni Robert Viledžas, koji je zaključio da je u zatvoru bolje i sigurnije nego na slobodi

Viledžas je odlučio da inscenira pljačku banke kako bi za sebe izdejstvovao robiju. Da ne bi dospeo u lokalne zatvore, u kojima su uslovi dosta loši, Viledžas se dosetio da "opljačka" Federalnu kredit junion banku, što mu je garantovalo odlazak u jedan od saveznih zatvora.

"Ovo je pljačka, ali imate pravo da pozovete policiju", rekao je Viledžas blagajnici, a potom mirno seo na klupu i sačekao policijsku patrolu. "Ovo mi se prvi put dešava u karijeri.

Čovek nam je rekao da pre deset godina stvarno opljačkao banku, zbog čega je pet godina odležao u zatvoru. Po izlasku je radio na građevini, ali se od toga umorio, pa je zaključio da je najbolje da se vrati u zatvor.

Sada će mu se pružiti ta prilika, a ako je stvarno želeo da osigura dugotrajnu robiju, trebalo je do nabavi i oružje", rekao je policajac koji ga je uhapsio Ron Rajt.

Izvor: FoNet

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage