Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

14. 09. 2017.  - Autor: Pressonline

KRENUO SAM REDOM DA UBIJAM: Jeziva ispovest na suđenju u Beogradu, koju gleda i sluša majka ubijenog sina!

Pratite dešavanja iz sudnice iz minuta u minut.

KRENUO SAM REDOM DA UBIJAM: Jeziva ispovest na suđenju u Beogradu, koju gleda i sluša majka ubijenog sina!

Foto: Telegraf.rs

Suđenje za ubistvo Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića, kao i za ubistvo Miloša Vidakovića (29) nastavlja se danas. Dosad je ispitivan Miloš Vojnović, koji se nagodio i priznao Vidakovićevo ubistvo u zamenu za 10,5 godina zatvora.

Njega je ispitivao Miloš Delibašić, član kriminalne grupe Slobodana Šaranovića, koji je bio označen kao naručilac ovih ubistava.

Delibašićev cilj je da opovrgne navode da je umešan u ubistvo. Danas je ipak drugačije suđenje - osim njega, Vojnović je suočen sa ostalim osumnjičenim - Slaviša Novaković, Goran Bojanić...

PRATITE UŽIVO IZ MINUTA U MINUT:

16.05 KRENUO SAM REDOM DA UBIJAM LJUDE - Advokatica Slaviše Novakovića postavila je važno pitanje Vojnoviću.

- Šta si uradio kako bi zaštitio porodicu?

- Krenuo sam redom da ubijam ljude.

16.00 BILO JE ILI ONI ILI MI - Odbrana Slaviše Novakovića pitala je Vojnovića kada je on zapravo shvatio da treba da ubije Vidakovića.

- Pa bilo je ili oni ili mi. Svi smo bili u opasnosti. Znao sam da moram da ga ubijem. Nisam znao kakav je osećaj kad pucaš u nekoga. Znao sam kako je kada opljačkaš ili otmeš, ali ovo je skroz drugačije - rekao je Vojnović.

15.45  KONAČNO ISPRIČAO DETALJE UBISTVA - Sudija Vladimir Duruz istakao je da mu je jako čudno kako to da Vojnović ni u jednom trenutku nije pitao Delibašića zašto treba da ubije Vidakovića.

- Sudija, ja sam radio ono što mi Delibašić kaže i nisam postavljao puno pitanja. Jednom mi je pričao kako mu je Slobodan Šaranović rekao da će on poslati njegovog Pitbula da ubije Luku Đurovića, a Delibašić mu je rekao: "Nemoj da ja pošaljem mog Turba", mislio je na mene. Turbo kao turbo dileja - rekao je Vojnović.

15.30 DELIBAŠIĆ NE ŽELI SUOČENJE S VOJNOVIĆEM  

- Ne želim da pričam s njim na ovaj način - rekao je Miloš Delibašić.

15.40  - IŠAO SI U JAGODINU DA NABAVIŠ ORUŽJE! Sudija je naredio sučenje Gorana Bojanića i Miloša Vojnovića.
(A ko je Goran Bojanić? Evo odgovora - Bojanić je hapšen u Beogradu u isto vreme kad je Delibašić priveden u Crnoj Gori. Tad se dovodio u vezu s likvidacijom Pančevca Miloša Vidakovića, a sumnjalo se i da je pratio Nikolu Bojovića pre ubistva. Kasnije je oslobođen tih sumnji i pušten na slobodu)

Vojnović je rekao da je Bojanić išao u Jagodinu kako bi nabavio oružje!

- Da li si video nekad oružje kod mene? - pitao je Goran Vojnovića.

- Nisam, ali video sam kod Novakovića. Znam da ste vas dvojica trebali da ubijete Japanca ovde u Beogradu - rekao je Vojnović.

- Pa kažeš da sam trebao da ga ubijem, a nema oružja. S čim da ga ubijem, kamenjem? - rekao je Goran Bojanić.
- Nemoj sad da se praviš lud - odgovorio je Vojnović.

Bojanić se obratio sudiji:

- Ja mislim, sudija, da mi samo pokojnu babu nisu izvrnuli, sve su mi pretresli. Nikakvo oružje nisu našli. Bio sam 24 časa pod policijskom pratnjom - istakao je Bojanić.

14.40 STIGLA MAJKA BOJOVIĆA - U Specijalnom sudu i danas i juče pojavila se i majka Nikole i Luke, Anđelka Bojović. Za danas je najavljeno suočavanje Vojnovića sa ostalim akterima suđenja.

Izvor: Telegraf.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage