Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

08. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

JANA PRVI PUT POSETILA OCA U ZATVORU! Zoran Marjanović je ispitivao da li se seća kada je zli čika odveo mamu!

Zorana Marjanovića juče je, prvi put otkako je uhapšen 15. septembra, u Centralnom zatvoru posetila šestogodišnja ćerka Jana.

JANA PRVI PUT POSETILA OCA U ZATVORU! Zoran Marjanović je ispitivao da li se seća kada je zli čika odveo mamu!

U društvu dede Vladimira i strica Miloša, Jana je najpre otišla u Viši sud u Katanićevoj ulici kako bi preuzeli dozvolu za posetu, a potom su se direktno uputili u Bačvansku ulicu.

Sagovornik Kurira otkriva da je susret bio dirljiv i da su oboje plakali.

- Devojčica i njen stric Miloš, koji ima starateljstvo nad detetom, bili su u dvočasovnoj poseti. Jana je bila radosna i izuzetno vesela što vidi oca. Zanimalo ju je šta on radi tu, kako je, ali i kada će da dođe kući - otkriva sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, Zoran je odgovarao na pitanja ćerke, bio je srećan što je vidi, ali ga je poseta ćerke pogodila. 

- Rekao joj je da je dobro i da će brzo kući, a dok on ne dođe, ona mora da sluša ostale. Postavljao joj je pitanja o tome da li ide u vrtić, ali ju je pitao i da li se seća dana kada su ona, mama i tata otišli na trčanje i kada je neki “zli čika” odveo mamu - otkriva izvor upućen u prvi razgovor oca i devojčice od njegovog hapšenja.

 Svedok nije video Zorana sa Janom na nasipu Svedok Milan Gradić, koji je juče saslušan u nastavku istrage o ubistvu Jelene Marjanović, svojim iskazom direktno je srušio odbranu koju je osumnjičeni Zoran Marjanović juče izneo.

Izvor: Kurir.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage