Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

20. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

KLJUČNO SASLUŠANJE: Janina vaspitačica može da otkrije najveću tajnu Jeleninog ubistva

Najveću misteriju u slučaju ubijene pevačice - kada je Jelena Krsmanović zapravo nestala, mogla bi da reši upravo vaspitačica ćerke ubijene pevačice, koja će biti saslušana 27. novembra u Višem javnom tužilaštvu.

KLJUČNO SASLUŠANJE: Janina vaspitačica može da otkrije najveću tajnu Jeleninog ubistva

 Naime, vaspitačica Lenka je poslednja osoba (a da nije član porodice Marjanović) koja je Jelenu videla živu.

- Jelena je poslednji put viđena u petak, 1. aprila 2016, u 17.30 sati.

Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri jer je posle toga niko nije ni video ni čuo - rekla je za "Blic" Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene. Prvi svedoci koji treba da svedoče o ubistvu pevačice, među kojima je i njena mlađa sestra, biće saslušani za tri dana. 

Upravo zbog toga, Lenkino svedočenje je od velikog značaja. Takođe, pretpostavlja se da Lenka zna mnogo više i o samom odnosu unutar porodice Marjanović, jer je pored toga što čuva malu Janu, ona i porodična prijateljica.

Kako navodi izvor "Blica" upućen u dešavanja porodice ubijene pevačice, Lenka je posle Jeleninog ubistva brinula o maloj Jani i van ustanove.

- Sumnja se da je mala Jana Lenki, kao osobi u koju ima najviše poverenja, mnogo puta ispričala šta se desilo s njenom mamom i iznela detalje od 2. aprila 2016. kada je ona, navodno, ostala sa Zoranom na nasipu dok je njena mama Jelena otišla da trči - navodi izvor upoznat sa slučajem ubistva pevačice.

 Takođe, Lenka je odmah po saznanju da je Jelenino telo pronađeno u kanalu kod nasipa u Crvenki došla u porodičnu kuću Marjanovića po malu Janu i odvela je kod sebe na čuvanje. Koliko je od krucijalnog značaja Lenkino svedočenje govori i činjenica da je ono što je mala Jana pričala svojoj vaspitačici bitno, s obzirom na to da je devojčica bila na nasipu, dok je neko njenu majku krvnički ubijao. Takođe, kako je Zoran Marjanović isticao, mala Jana zajedno s njim je trčala nasipom kada je primetio da mu je žena nestala.

Izvor: Blic.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage