Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

20. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

ŽENA DVOSTRUKI UBICA FATALNA ZA ZATVORENIKE: Tasmanijski Đavo poslao pismo Ciganovićevoj unuci

Miljan Đurašinović iz zatvora Zabela pisao u CZ Teodori Viktorović, osuđenoj za ubistvo majke i bake, i poručio joj da razume situaciju u kojoj je i da je njihova sudbina slična

ŽENA DVOSTRUKI UBICA FATALNA ZA ZATVORENIKE: Tasmanijski Đavo poslao pismo Ciganovićevoj unuci

Foto: Zorana Jevtić; PrintScreen

Teodori Viktorović (42), unuci glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz serije „Bolji život“, u ćeliju Centralnog zatvora u kojoj boravi jer je osuđena na 30 godina zatvora zbog ubistva majke i bake, stiglo je pismo od ultimat-fajtera Miljana Đurašinovića (38), zvanog Tasmanijski Đavo!

Pismo primljeno iza rešetaka ne bi bilo neobično da se i sam Đurašinović ne nalazi u zatvoru, i to u Zabeli kod Požarevca.
Okovan u lancima

- Teodora, razumem tvoju situaciju, jer i sam imam 20 godina robije. Ime mi je Miljan, iz Beograda sam. Nadimak mi je Đavo, jer sam rođen u Đavoljoj varoši. Najumnije osobe su odatle, ponosan sam na svoje poreklo. Voleo bih da se dopisujem s tobom, ali sada sve zavisi od tebe. U zavisnosti od toga da li ćeš i šta ćeš da odgovoriš na ovo moje pismo, zavisi koliko ću da ti se otvorim i ispričam ti svoj život. Ja sam svestan da ću doživotno biti okovan u lancima - navodno piše u pismu koje je Tasmanijski Đavo iz Zabele poštom poslao u CZ. 

Izvor: Kurir.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage