Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

22. 11. 2017.  - Autor: PressOnline

PRVO JE SIPAO DROGU U PIĆE, a zatim je seksualno iskoristio!

Mladić N. S. (24) uhapšen je pod sumnjom da je pre nedelju dana omamio, a potom seksualno iskoristio svoju poznanicu M. A.

PRVO JE SIPAO DROGU U PIĆE, a zatim je seksualno iskoristio!

Mladić je osumnjičen da je u noći između utorka i srede, 14. i 15. novembra, u kući svog prijatelja u naselju Suva Morava na seksualne odnose prislio svoju drugaricu.

Pre nego što je uspeo da je omami, N. S. je sa drugaricom bio u jednom od kafića u Vladičinom Hanu. Nakon što su popili nekoliko pića, njih dvoje su se zajedno udaljili sa tog mesta. Međutim, devojka je kasnije prijavila da ju je N. S. u kafiću omamio tako što joj je sipao tablete u piće, a potom malaksalu odveo u stan svog prijatelja.

Prema rečima višeg javnog tužioca u Vranju Danijele Trajković, osumnjičeni je upotrebom sile čin obljube nad nemoćnom devojkom ponovio u dva navrata.

Oštećena je policiji i pravosuđu ispričala da joj je poznanik u piće stavio neko uspavljujuće sredstvo dok se nalazila u toaletu. Posle ispijenog pića, devojci je, navodno, pozlilo. Rekla je da je osetila mučninu. Sa mladićem je izašla iz kafića - ispričao je sagovornik “Blica” upoznat sa slučajem.

Osumnjičeni je kolima pošao da oveze devojku kući. Na pola puta naslnik i poznanica obreli su se u kući njegovog druga u selu Suva Morava. Kako navodi sagovornik “Blica” upoznat sa slučajem, malaksala i omamljena posle popijenog uspavljujućeg napitka, navodno, devojka nije mogla da pruži dovoljan otpor.

U Višem javnom tužilaštvu ističu da je osumnjičeni za dvostruko silovanje saslušan i da je izneo svoju obranu. U daljem postupku istražnog postupka biće saslušana oštećena devojka i svedoci koji su ih videli u kafiću, a sumnja se i da su ih videli na putu ka tom stanu. Tužilaštvo je naložilo obavlanje psihijatrijskog i DNK veštačenja.

Viši sud u Vranju odredio je pritvor do 30 dana.

Izvor: informer

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage