Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

23. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

TRAGEDIJA U MOKRINU: Poginuli u eksploziji ukradenog goriva!

Prilikom pretakanja goriva, odnosno gazolina, došlo je do stravične eksplozije. Teške opekotine zadobili su Vincić i njegov kolega Željko Reljin (49) iz Mokrina. Vincić je ubrzo preminuo, a u međuvremenu je umro i Reljin

TRAGEDIJA U MOKRINU: Poginuli u eksploziji ukradenog goriva!

A. D. iz Mokrina uhapšen je zbog sumnje da je sa još dve osobe krao gazolin iz cisterne vlasništvo ‚‘Petrola‘‘ u kom je zaposlen.

- Krajem oktobra, prilikom poslednje krađe, došlo je do eksplozije gazolina u Mokrinu u kojoj su poginula dvojica muškaraca koja su bila sa A. D. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati - saopštila je policija i precizirala da je NIS od krađe goriva pretrpeo štetu veću od milion dinara.

Kao što je Kurir već pisao, užasna tragedija dogodila se 20. oktobra u u pomoćnim prostorijama kuće Save Vincića (47), taksiste iz Mokrina. Prilikom pretakanja goriva, odnosno gazolina, došlo je do stravične eksplozije. Teške opekotine zadobili su Vincić i njegov kolega Željko Reljin (49) iz Mokrina. Vincić je ubrzo preminuo, a u međuvremenu je umro i Reljin.

Prethodnih godina je na ovdašnjim bušotinama i sabirnim stanicama zabeleženo više krađa. Prilikom istakanja gazolina desilo se nekoliko većih incidenata, čak i sa smrtnim slučajevima. Policija je u dvorištima kuća u Kikindi i Mokrinu krajem devedesetih pronalazila ukopane tankove sa nekoliko hiljada litara nafte ili gazolina. Jedna od poslednjih velikih krađa otkrivena je septembra 2005. godine.

Izvor: Kurir.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage