Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

05. 12. 2017.  - Autor: Pressonline

KOMŠIJE OTKRILE STRAVIČNE DETALJE UBISTVA U ZEMUN POLJU: Hladnokrvno ispalio metak u ženu, zločin sa prozora gledao jedan dečak!

Čovek ispred čije kuće u Zemun Polju je žena ubijena pokušavao je da smiri situaciju, ponavljajući: “Nemojte, šta vam to treba!”, ali uzalud. Kada je ubica repetirao pištolj, komšija se sakrio, ali je brutalni zločin kroz prozor gledao njegov sin.

KOMŠIJE OTKRILE STRAVIČNE DETALJE UBISTVA U ZEMUN POLJU: Hladnokrvno ispalio metak u ženu, zločin sa prozora gledao jedan dečak!

Foto: Marina Lopičić

Ovako priča S. R., stanarka Ulice Elija Fincija u Zemun Polju, u kojoj je saobraćajni policajac M.J. (49) u nedelju oko 12.30 pištoljem ubio M.S. (45). Ubica je sa žrtvom bio u dugogodišnjoj emotivnoj vezi, a posle krvavog obračuna, odvezao se i ispred obližnje firme ispalio sebi hitac u srce.

Kako S. R. ističe, o događaju joj je ispričao sin, koji je u vreme ubistva bio kod kuće i odmah otrčao nekoliko brojeva dalje, gde je zatekao komšije i beživotno telo nesrećne žene.

"Par je počeo da se raspravlja ispred komšijinog dvorišta.Ubica je nagovarao ženu da uđe u automobil, a ona je uporno odbijala da to učini", kaže S. R.

Buka je privukla pažnju jednog od stanara ulice u Zemun Polju, koji je prišao i zamolio ljubavnike da prekinu sa svađom. Kako S. R. navodi, M.J. je tada čoveka odgurnuo, posle čega se vratio u automobil.

Kada je opet izašao, repetirao je pištolj - nastavlja uznemireno sugrađanka. - Komšija je vikao: “Nemojte to da radite!”, i sakrio se iza nekog žbuna. Ubica je tada hladnokrvno povukao oroz i jednim metkom u glavu usmrtio ženu, naočigled dečaka koji je sve to posmatrao iz kuće.

Izvor: Kurir.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage