Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

06. 12. 2017.  - Autor: Pressonline

POLICAJAC UBIO LJUBAVNICU PA SEBE ZBOG KUĆE?! Detalji stravičnog zločina u Zemunu!

Jovanović, koji ima jedan brak iza sebe i tri ćerke, dugo je sa Stojakovićkom bio u vezi, on joj je pomogao da se kuća izgradi, a kada su raskinuli, tražio je svoj deo na sudu

POLICAJAC UBIO LJUBAVNICU PA SEBE ZBOG KUĆE?! Detalji stravičnog zločina u Zemunu!

Foto: Marina Lopičić

Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (59) ubio je nedelju Miroslavu Stojaković (46), s kojom je bio u vanbračnoj vezi, zbog kuće u čijoj je izgradnji i on pomagao. Posle zločina Jovanović je izvršio samoubistvo.


Jovanović, koji ima jedan brak iza sebe i tri ćerke, dugo je sa Stojakovićkom bio u vezi, on joj je pomogao da se kuća izgradi, a kada su raskinuli, tražio je svoj deo na sudu.


Izbacila ga iz kuće


- Miroslava mu je bila ljubavnica. Bio je s njom dugo u vezi, pre nekoliko godina joj je napravio kuću na njeno ime. Kada su stvari među njima krenule loše, ona ga je izbacila iz kuće, te su bili i na sudu. Ne znam dokle su stigli sa suđenjem, ali mi to deluje kao motiv za ovu tragediju koja se dogodila - rekao je jedan od Jovanovićevih prijatelja.


Da su Stojakovićka i Jovanović bili na sudu zbog kuće, pomenuo nam je i komšija ubijene žene, ali nije znao detalje.

- Bili su na sudu zbog kuće, ali koliko znam, Miroslava ga je prijavljivala policiji jer joj je pretio - rekao je komšija.


Očajni rođaci


Pokušali smo da sve ove informacije proverimo i kod rođaka ubijene žene koji žive u istoj ulici gde i ona, ali nažalost nismo uspeli.

- Šta god da kažemo u ovom trenutku, suvišno je - rekao je čovek koji nam je otvorio vrata.

Izvor: Kurir.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage