Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

22. 12. 2017.  - Autor: Pressonline

POGINUO NA ZADATKU: Sahranjen policajac Srđan Petrović koga je ubio pomahnitali starac

Petrović je u ponedeljak uveče otišao na intervenciju u selo Bare nakon prijave da Živković zetu i unukama preti oružjem. Međutim, starac je sa krova kuće pucao u Petrovića i smrtno ga ranio, a policajac je izdahnuo na putu do bolnice

POGINUO NA ZADATKU: Sahranjen policajac Srđan Petrović koga je ubio pomahnitali starac

Srđan Petrović (42), policajac koga je iz „kalašnjikova“ ubio Dobrivoje Živković (69) iz sela Bare, sahranjen je juče na Starom groblju u Požarevcu. Poslednjem ispraćaju prisustvovala je porodica, kolege i prijatelji, a na pogrebu je bio i ministar Nebojša Stefanović.

Podsetimo, Petrović je u ponedeljak uveče otišao na intervenciju u selo Bare nakon prijave da Živković zetu i unukama preti oružjem. Međutim, starac je sa krova kuće pucao u Petrovića i smrtno ga ranio, a policajac je izdahnuo na putu do bolnice.

Starac se potom zabarikadirao, a kuću su opkolili pripadnici SAJ. Nakon nekoliko sati neuspešnih pregovora, oni su pred zoru upali u kuću i likvidirali Živkovića, koji je u nekoliko navrata pucao na specijalce.

Policajac Srđan Petrović u Požarevac je došao posle školovanja iz rodnog sela kod Kruševca. Tokom karijere bio je pomoćnik komandira stanice u Žabarima, ali je po svojoj želji vraćen u Požarevac.

Izvor: Pressonline

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage