Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

06. 02. 2018.  - Autor: pressonline

Drugarica ubijene Jelene iznela DETALJE O KOBNOM DANU: Bila sam u kući Marjanovića i zatekla nešto VRLO SUMNJIVO...?!

Tog dana doživela je seriju čudnih događaja...

Drugarica ubijene Jelene iznela DETALJE O KOBNOM DANU: Bila sam u kući Marjanovića i zatekla nešto VRLO SUMNJIVO...?!

Bliska prijateljica Jelene Marjanović otkriva da je nakon nestanka pevačice, otišla u kuću kod Marjanovića i tamo zatekla haos. Jelenina soba bila je ispreturana, prema njenim tvrdnjama.

- Kada su me obavestili da je Jelena nestala, odmah sam otišla u kuću Marjanovića, da im pomognem. U Jeleninoj sobi, zatekla sam haos… Sve njene stvari bile su razbacane po podu, kao da se neko tamo tukao ili joj možda bacao stvari da je izbaci iz kuće – kaže bliska prijateljica ubijene Jelene.

Autor: E-stock Miloš Rafailović/Printscreen Facebook

Ona je nakon toga otišla do nasipa, da proveri dokle se stiglo u potrazi za Jelenom.

- Tamo su bili Zoran, njegov kum, otac Vladimir, brat Miloš, nekoliko njihovih prijatelja i policajaca… Ostali smo do kasno u noć na nasipu, a onda je Vladimir oko četiri sata ujutru iznenada rekao svima da idu kući, da je bilo dosta. I svi smo ga poslušali i razišli se – navela je Jelenina drugarica.

Narednog jutra pozvala ju je Jelenina rođaka i ispričala da se desilo nešto veoma čudno.

- Kazala mi je da je tog 3. aprila 2016. oko šest sati ujutro, krenula ka nasipu i da je usput zvala Zorana da proveri gde je on. Zoran joj je rekao da je kod kuće. Samo deset minuta kasnije Jelenina rođaka je stigla na nasip i zapanjila se kada je tamo zatekla Zorana. Nije joj bilo jasno zašto ju je lagao… Bilo joj je to veoma čudno, ali u tom trenutku nije htela da ga ispituje i proverava, izgledalo je kao da mu je veoma teško zbog Jeleninog nestanka – kazala je ona.

Autor: Pink.rs

Jelenina prijateljica je istakla da pevačica nikada nije direktno rekla da želi da se razvede od Zorana, iako je odavala utisak da ona nije srećan u kući Marjanovića.

- Jelena nikako nije mogla da nađe zajednički jezik sa Zoranovim roditeljima. Osećala se kao sluškinja u toj kući, ali mi se nikad nije žalila na Zorana. Vrlo je moguće da joj je pre ubistva pukao film i da mu je rekla da želi razvod, pa je nastao haos u kući. Zoran bi možda i prihvatio razvod, ali ubeđena sam da joj ne bi dao da odvede Janu. On je veoma vezan za to dete, moguće je da je oko starateljstva i izbio haos između njih – kazala je Jelenina drugarica.

Izvor: pressonline

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage