Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

08. 02. 2018.  - Autor: informer

ZORANU MARJANOVIĆU PIŠU OPTUŽNICU! Posle 22 meseca istrage iz tužilaštva tvrde: ON JE UBIO JELENU!

Više tužilaštvo u Beogradu će za nekoliko dana podići optužnicu protiv Zorana Marjanovića za teško ubistvo supruge Jelene u Borči 2. aprila 2016. Zoranu preti 40 godina robije

ZORANU MARJANOVIĆU PIŠU OPTUŽNICU! Posle 22 meseca istrage iz tužilaštva tvrde: ON JE UBIO JELENU!

Foto: Informer

Više tužilaštvo u Beogradu završava pisanje optužnice protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, saznaje Informer! Optužnica će biti podignuta za nekoliko dana, a suđenje će najverovatnije početi već na proleće!

Ovim je posle 22 meseca okončana istraga zločina o kom je iz dana u dan pričala cela Srbija, a koji je imao nezapamćen odjek u javnosti!

Zločin od 10 minuta

Kako smo saznali u tužilaštvu, postoje čvrsti dokazi koji Zorana direktno povezuju sa Jeleninim ubistvom!
- Veštačenja mobilnih telefona stigla su u tužilaštvo. Pre toga saslušana je Milica Marjanović, supruga Zoranovog brata Miloša Marjanovića, koja je bila i poslednji predviđeni svedok. Budući da nema više svedoka, niti novih materijalnih tragova, a i zakonski rok za podizanje optužnice se približio, odlučeno je da se gotovo dvogodišnja istraga zaključi - kaže sagovornik.

n dodaje da je nakon okončanja istrage i svih sakupljenih materijalnih dokaza, tužiteljka Ljubica Veselinović počela da piše optužnicu, što bi trebalo da bude gotovo za nekoliko dana.

Kako je naveo Informerov sagovornik, koji je imao uvid u pojedine delove optužnice, Jelena Marjanović se 2. aprila 2016. u popodnevnim satima automobilom dovezla do nasipa u Borči zajedno sa ćerkom Janom i Zoranom.
- Ona je parkirala automobil i krenula da džogira nasipom, dok su je Zoran i Jana čekali na početku nasipa. U periodu od 16.49 do 17.30 Zoran se odvojio od ćerke, zatim je otrčao do Jelene i nasmrt je pretukao, odvukao je do kanala i bacio je u vodu, a onda se vratio do Jane. Sve je trajalo 10 minuta, tokom kojih je Jana čekala oca dok joj je ubijao majku - rekao je on.

Izvor: informer

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage