Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

13. 02. 2018.  - Autor: pink.rs

NEOBJAVLJENI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Ubica presreo Jelenu, udario je u lice, strgao joj trenerku, PA JOJ SMRSKAO GLAVU!

Jelenu Marjanović (33) ubica je 2. aprila 2016. presreo na nasipu u Borči i prvo je jako udario u lice. Nesrećna žena je u agoniji potom pokušala da pobegne, ali krvnik ju je sustigao između nasipa i kanala, strgao joj gornji deo trenerke, a zatim joj smrskao glavu sa više udaraca oštrom šipkom ili keserom.

NEOBJAVLJENI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Ubica presreo Jelenu, udario je u lice, strgao joj trenerku, PA JOJ SMRSKAO GLAVU!

Foto:pink.rs

Ubica je potom Jelenino telo bacio u kanal, a gornji deo njene trenerke i patike sakrio u šipražje na obali kako bi prikrio zločin!

Autor: Portal Republika

Autor: Portal Republika

Muž u pritvoru

Zbog ovog ubistva, 15. septembra prošle godine uhapšen je Jelenin muž Zoran Marjanović, koji se od tada nalazi u pritvoru. Tužilaštvo, kako su objavili mediji, završava pisanje optužnice protiv njega za teško ubistvo, za šta mu preti do 40 godina zatvora.

Prema tragovima nađenim na mestu zločina i u okolini, Jelena je džogirala po nasipu, dok su je muž Zoran i ćerka Jana čekali na početku nasipa. Kako stoji u naredbi za sprovođenje istrage, Zoran je u jednom trenutku ostavio ćerku i otrčao u susret Jeleni.

- Jelena je u tom trenutku sišla sa nasipa na zaravan, prema kanalu. Tu ju je presreo ubica i najpre je jako udario u lice. Ona je krenula da beži, ali on ju je sustigao, uhvatio za gornji deo trenerke i strgao je s nje. To dokazuje činjenica da je njena plava trenerka, koja je pronađena posle ubistva, imala rukave izvučene na unutrašnju stranu - objašnjava izvor blizak istrazi.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Na trenerci je, kaže on, pronađeno malo tragova Jelenine krvi, koji su tamo dospeli posle prvog udarca u lice.

- Nakon što je sustigao Jelenu, ubica ju je oborio i odvukao do kanala. Tom prilikom spale su joj patike, a jedna čarapa joj je svučena do pola stopala. Kad ju je dovukao do ivice kanala, ubica joj je smrskao lobanju nekom oštrom šipkom ili keserom i ubacio je u kanal. Jelena je tad još davala znake života, što je utvrđeno i obdukcijom, jer je u dušniku pronađeno malo trave iz vode u kanalu. Ubica je potom zagazio u kanal, dokrajčio Jelenu i pobegao... - tvrdi sagovornik.

Krvnik je, prema rezultatima istrage, brižljivo planirao zločin i trudio se da što više oteža istragu i zametne tragove.

- Nakon zločina ubica je uzeo Jelenine patike i gornji deo trenerke, a zatim je opet zagazio u kanal i bacio ih u gusto šipražje da prolaznici ne bi primetili njene stvari - navodi sagovornik.

Ćerka ga čekala

U naredbi za sprovođenje istrage stoji da se osumnjičeni Zoran Marjanović nakon zločina vratio okolnim putem do početka nasipa, gde ga je čekala ćerka Jana. Zločin se, kako se navodi u ovom dokumentu, dogodio u periodu između 16.49 i 17.30, a trajao je ukupno oko 10 minuta. Zoran je potom počeo da zove rođake i prijatelje, govoreći im da je Jelena nestala.

Jelenin leš, smrskane glave, pronađen je tek narednog dana, 3. aprila 2016, u kanalu pored nasipa u Borči.

Izvor: pink,rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage