Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

U samom vrhu univerzitet "Džon Nezbit"

07. 07. 2016.  - Autor: Srpski telegraf

"Džon Nezbit"među najboljima u Evropi

Vodeći svetski ekspert za menadžment Žan-Žak Šanaron o najstarijem privatnom univerzitetu u Srbiji

"Džon Nezbit"među najboljima u Evropi

foto: Univerzitet "Džon Nezbit"

Univerzitet "Džon Nezbit" jedan je od najprestižnijih privatnih univerziteta u Evropi, tvrdi prof.dr Žan-Žak Šanaron, jedan od vodećih svetskih eksperata za menadžment ljudskih resursa i dugogodišnji direktor doktorskih studija Poslovne škole iz Grenobla. Kao prilog svojoj tvrdnji navodi da ovaj univerzitet ima izuzetan profesorski kadar, sposoban da prenese znanje i iskustvo studentima.

- Profesori su i autori odličnih udžbenika od kojih su neki prevedeni na više jezika - engleski, italijanski, pa se koriste i na nekim evropskim univerzitetima. To znači da profesori sprovode istraživanja na međunarodnom nivou - naglašava Žan-Žak Šanaron i dodaje da Univerzitet "Džon Nezbit" ima izuzetno razvijenu međunarodnu saradnju i mrežu internacionalnih partnera, što je doprinelo priznavanju diploma širom sveta.

- Za skoro 27 godina na ovom univerzitetu shvatio sam da su njegovo najveće blago studenti. Alumni klub broji preko 15.000 diplomiranih studenata koji su bili ili su sada na najvišim pozicijama u srpskoj vladi ili na čelu najvećih kompanija u Srbiji i svetu. Među alumnistima se mogu videti poznata imena iz sveta sporta, umetnosti, novinarstva - kaže ovaj svetski ekspert. On napominje i da je za sve te godine upoznao izuzetno obrazovane studente na svim nivoima, kreativne, inventivne, preduzimljive.

- Skoro 90 odsto njih tečno govori engleski, što našu komunikaciju svih ovih godina čini lakom i prijatnom. I najvažnije, njihova želja za učenjem i usvajanjem novih znanja nema granica - zaključuje Šanaron.

Izvor: Srpski telegraf

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage