Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

19. 04. 2010.  - Autor: (AG.)

Drašković zove na bunu protiv „beogradskih dahija"?!

Predsednik SPO-a Vuk Drašković zatražio je od članova SPO-a da pozovu građane da izađu na lokalne izbore 25. aprila u Aranđelovcu i da „olovka bude oružje kojim će podići Srbiju na ustanak protiv nesnošljivog stanja beogradizacije i uopšte nesnošljivog stanja u Srbiji"

Vuk Drašković

- Bio bih najsrećniji kada bi Aranđelovac 25. aprila grunuo seme bune protiv beogradskih paša, subaša i dahija - naglasio je Drašković pred nekoliko stotina članova i pristalica SPO-a. Prema njegovim rečima, stranke na vlasti obećavaju i ucenjuju građane izgradnjom lokalnih puteva.

- Aranđelovac je danas ruševina od onog grada od pre 30 godina. Ko danas stanuje u hotelima koji su ostali u Aranđelovcu? Specijalne okupacijske trupe moćnih beogradskih partija koje se bave molerajem vaših mozgova - rekao je Drašković.

- Ako narod ima mudrosti, on će se pobuniti, a ako prihvati sve što mu se servira, onda je takav narod i zaslužio da bude rob - rekao je Drašković.

Kao ilustraciju stanja u Srbiji, Drašković je kandidatu SPO-a za gradonačelnika Aranđelovca Radovanu Aniću na početku skupa naredio da skine sako, kravatu i izuje cipele, i da mu ih preda, rekavši mu: „Ovo je sve moje, nije tvoje! Slušaj me dobro: Klanjaj mi se, glasaj me, i možda ću se umilostiviti da ti vratim ovo što sam ti oteo", poručio je Aniću Vuk Drašković.

- Ne zamerite na ovoj šali, ali ovo je ružna zbilja i istina kako nezajažljiva beogradska vlast otima sve što joj padne pod ruku - dodao je on.

Izvor: PRESS

Tagovi

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage