Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

19. 04. 2010.  - Autor: (AG.)

Drašković zove na bunu protiv „beogradskih dahija"?!

Predsednik SPO-a Vuk Drašković zatražio je od članova SPO-a da pozovu građane da izađu na lokalne izbore 25. aprila u Aranđelovcu i da „olovka bude oružje kojim će podići Srbiju na ustanak protiv nesnošljivog stanja beogradizacije i uopšte nesnošljivog stanja u Srbiji"

Vuk Drašković

- Bio bih najsrećniji kada bi Aranđelovac 25. aprila grunuo seme bune protiv beogradskih paša, subaša i dahija - naglasio je Drašković pred nekoliko stotina članova i pristalica SPO-a. Prema njegovim rečima, stranke na vlasti obećavaju i ucenjuju građane izgradnjom lokalnih puteva.

- Aranđelovac je danas ruševina od onog grada od pre 30 godina. Ko danas stanuje u hotelima koji su ostali u Aranđelovcu? Specijalne okupacijske trupe moćnih beogradskih partija koje se bave molerajem vaših mozgova - rekao je Drašković.

- Ako narod ima mudrosti, on će se pobuniti, a ako prihvati sve što mu se servira, onda je takav narod i zaslužio da bude rob - rekao je Drašković.

Kao ilustraciju stanja u Srbiji, Drašković je kandidatu SPO-a za gradonačelnika Aranđelovca Radovanu Aniću na početku skupa naredio da skine sako, kravatu i izuje cipele, i da mu ih preda, rekavši mu: „Ovo je sve moje, nije tvoje! Slušaj me dobro: Klanjaj mi se, glasaj me, i možda ću se umilostiviti da ti vratim ovo što sam ti oteo", poručio je Aniću Vuk Drašković.

- Ne zamerite na ovoj šali, ali ovo je ružna zbilja i istina kako nezajažljiva beogradska vlast otima sve što joj padne pod ruku - dodao je on.

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Da li bi Srbija danas bila bolje mesto za život da je Đinđić živ!?

Siguran sam da bi!

Naravno da ne, bilo bi gore!

Bilo bi apsolutno isto!

Rezultati

Facebook