Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

16. 08. 2017.  - Autor: Pressonline

Aleksandar Antić: Jovanović nema nikakvo pravo da upre prst u bilo koga!

Predsednika LDP Čedomir Jovanović nema apsolutno nikakvo pravo da upre prst u bilo koga, posebno po pitanju Kosova i Metohije, jer je bio moćni državni funkcioner kada je ovo, najteže pitanje sa kojim se Srbija suočava, bilo sklonjeno sa dnevnog reda, izjavio je danas potpredsednik SPS Aleksandar Antić.

Aleksandar Antić: Jovanović nema nikakvo pravo da upre prst u bilo koga!

Foto: Tanjug

- Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno demokratske partije, ako ta partija i dalje postoji, udostojio nas je da izdvoji malo svog dragocenog vremena od boravka u egzotičnim letovalištima da se pozabavi pitanjem Kosova i Metohije - saopštio je Antić povodom izjave Jovanovića da predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić treba da "stave flaster na usta" prvom potpredsedniku i šefu diplomatije Ivici Dačiću.

Funkcioner SPS smatra da Jovanović nema apsolutno nikakvo pravo da upre prst u bilo koga, posebno po pitanju Kosova i Metohije. 

- To mu ne dozvoljava činjenica da je bio visoki i moćni državni funkcioner Srbije, kada je ovo, najteže pitanje sa kojim se Srbija suočava, bilo sklonjeno sa dnevnog reda, a problemi nad Srbijom su se umnožavali - rekao je Antić.

Zato je, ističe on, u najmanju ruku neozbiljno da Jovanović sebi daje za pravo da izdaje naloge predsedniku i premijeru šta treba da urade i to, ni manje ni više, nego u vezi sa Kosovom i Metohijom.

 -Čovek koji je svojevremeno izjavljivao da su mu možda ruke prljave, ali mu je obraz čist, nema nikakvo pravo da, vređajući državne funkcionere, sada prlja ni ruke ni obraz Srbije - naveo je Antić.

Naglašavajuću da je Srbija očela da rešava pitanje Kosova i Metohije, u svom najboljem interesu, upravo onda kada je Jovanović otišao sa političke scene, Antić kaže da je onda, kada je ušla u briselski dijalog koji podržava Evropska unija, kojoj i Jovanović teži, i koji je u ime Vlade Srbije, uz podrsku Aleksandra Vucica, otpočeo upravo Ivica Dačić. 

 -Sreća je za Srbiju što je Čedomir Jovanović danas i fizički daleko od Srbije i što su njegovi stavovi i njegov uticaj na odluke koje Srbija donosi još dalji i nevažniji - istakao je potpredsednik SPS Aleksandar Antić.

Izvor: Tanjug

Tagovi

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage