Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

08. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

OBEĆANO - ISPUNJENO: Mali i Vesić obišli rekonstruisanu zdravstvenu stanicu u Prnjavoru

Gradonačelnik Siniša Mali i gradski menadžer Goran Vesić obišli su rekonstruisanu zdravstvenu stanicu u voždovačkom selu Prnjavor, koja je donedavno bila neuslovna i ruinirana. Kako je gradonačelnik tom prilikom podsetio, obećanje da će se ona srediti dato je u martu ove godine.

OBEĆANO - ISPUNJENO: Mali i Vesić obišli rekonstruisanu zdravstvenu stanicu u Prnjavoru

Foto: Beograd.rs

- Zdravstvena stanica u Prnjavoru danas je jedna od lepših u čitavom gradu. Ona je još jedan dokaz politike grada da gde god da živite morate da imate jednake uslove i jednak kvalitet života, sa sređenim ambulantama, školama, vrtićima i adekvatnom infrastrukturom. Korak po korak i iz dana u dan obećanja ispunjavamo - naveo je Mali.

Gradonačelnik je napomenuo da je u poslednje tri godine investirano više od milijardu dinara u domove zdravlja, a kupljeno je i 55 novih vozila.

On je još jednom podsetio da su otvorene ambulante u Jajincima, Kumodražu 1 i 2 i naselju Stepa Stepanović, kao i domovi zdravlja na Labudovom brdu i u Malom Mokrom Lugu, a za sledeću godinu planirane su slične investicije i u Obrenovcu, Ugrinovcima i na Banjici. 

- Sa ovakvim programom ćemo nastaviti jer je cilj da se primarna zaštita obezbedi ljudima u njihovom neposrednom životnom okruženju. Beograd se menja zarad vaše i naše dece - rekao je Mali.

On se posebno osvrnuo na rezultate rada na teritoriji Voždovca i pobrojao da je samo u Ripnju u protekle tri godine urađeno sedamdeset kilometara primarne i sekundarne vodovodne mreže, dvadeset novih autobuskih stajališta i pedesetak nekategorisanih puteva, ukupne dužine oko dvanaest kilometara.

Takođe se u Ripnju proširuju školski i predškolski objekti, rešen je problem klizišta na Timočkom putu i radi se regionalni put Ripanj-Barajevo od oko četrnaest kilometara.   

Izvor: Pressonline

Tagovi

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage