Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

09. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

Stefanović se sastao sa Ditmanom: Od početka godine srpska i nemačka policija razmenile 2.400 informacija (FOTO)

Ministar i ambasador su razgovarali i o konkretnim merama koje će biti preduzete u cilju sprečavanja iregularnih migracija.

Stefanović se sastao sa Ditmanom: Od početka godine srpska i nemačka policija razmenile 2.400 informacija (FOTO)

Foto: Mup

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Savezne Republike Nemačke Akselom Ditmanom o jačanju saradnje policija dve zemlje u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala i sprečavanja iregularnih migracija.

inistar Stefanović je istakao da je saradnja srpske i nemačke policije na izuzetnom nivou i precizirao da su u okviru operativne saradnje kriminalističke policije, od početka godine, razmenile više od 2.400 informacija.

Stefanović i Ditman razgovarali su i o konkretnim merama koje će biti preduzete u cilju sprečavanja iregularnih migracija.

Ministar Stefanović je naglasio da je Republika Srbija od početka migrantske krize otvorena i spremna da bude deo zajedničkog rešenja sa Evropskom unijom i državama članicama.

Na sastanku je bilo reči i o pomoći koju će nemačko Ministarstvo unutrašnjih poslova uputiti Srbiji u cilju jačanja kapaciteta naše policije.

Izvor: Pressonline

Tagovi

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage