Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

18. 12. 2017.  - Autor: Pressonline

(FOTO) VUČIĆ NA OTVARANJU KCS U NIŠU: Ne odustajemo, optimizam je pobedio u celoj Srbiji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na otvaranju Kliničkog centra u Nišu da smo pokazali time da znamo, umemo i da možemo i pokazali da ne odustajemo

(FOTO) VUČIĆ NA OTVARANJU KCS U NIŠU: Ne odustajemo, optimizam je pobedio u celoj Srbiji!

Vučić je rekao da smo otvaranjem ovog Kliničkog centra pokazali da smo izlečili najveću boljku našeg društva i da ubuduće odustajanja nema i da je optimizam pobedio u celoj Srbiji.

Kako je rekao, pokazali smo da Srbija može da stvori nešto ni iz čega, da reši svaki problem, da nema straha ni manjka vere u sebe u svoj radi i svoje sposobnosti.

- Znam da Srbija neće da odustane više nikada i da mi nećemo više nikada da odustajemo - rekao je Vučić.

- Tu su nas podsećale na jad i bedu, koju smo i sami stvarali, prepuštajući se ubeđenju da nikad ništa nedhemo moći da uradimo. Ovde smo pokazali da znamo, umemo i možemo - podvukao je Vučić i dodao da, kada pogleda u novu zgradu kliničkog centra zna da Srbija više nikad neće da odustane.

On je posebno istakao da je niški klinički centar prvi koji je započet i završen u Srbiji i obećao da će i ostali klinički centri biti završeni, prvo Klinički centar Srbije u Beorgadu, a zatim i centi u Novom Sadu i Kragujevcu.

- Svaki novi zadatak pred nama, svaki put, fabrika, bolnica... sve što smo započeli, završićemo i to ne da biste nas hvalili i ne zbog izbora, nego zato što je naš posao da naučimo sebe, svakog čoveka da je rešenje u radu i da u Srbiji može da postoji srećan kraj - rekao je predsednik Srbije.

Izvor: Pressonline

Tagovi

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage