Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

24. 01. 2018.  - Autor: pressonline

VUČIĆ SA DELEGACIJOM MDU O PRIORITETIMA SRBIJE: Želimo mir, stabilnost u regionu, ekonomski napredak zemlje, kao i članstvo u EU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju Međunarodne demokratske unije, koju predvodi generalni sekretar Kristijan Katner i tom prilikom im predstavio političke i ekonomske prioritete Srbije.

VUČIĆ SA DELEGACIJOM MDU O PRIORITETIMA SRBIJE: Želimo mir, stabilnost u regionu, ekonomski napredak zemlje, kao i članstvo u EU

Međunarodna demokratska unija je organizacija koja okulja više od osamdeset stranaka desnog centra iz celog sveta i veoma je uticajna u svetskoj politici.

 

Predstavljajući političke i ekonomske prioritete Srbije, predsednik Vučić je istakao da su to mir i stabilnost u regionu, ekonomski napredak zemlje, kao i članstvo u Evropskoj uniji.

 

Predsednik Vučić je istakao da se tokom ove godine, uz pomoć bugarskog i austrijskog predsedavanja EU, otvaraju velike mogućnosti za napredak Srbije na evropskom putu i da će Srbija nastaviti sa društvenim i ekonomskim reformama koje omogućuju taj napredak.

 

Sgovornici su razgovarali i o odnosima na Zapadnom Balkanu.

 

Delegacija MDU je izrazila podršku regionalnoj politici mira i stabilnosti koju vode predsednik Vučić i Srbija, saopštila je Pres služba Pedsednika.

Izvor: pressonline

Tagovi

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage