Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

19. 12. 2006.

LDP: GOVORIMO ISTINU O PROBLEMIMA

Liberalno demokratska partija saopštila je danas da svoju ulogu vidi u tome da građanima kaže istinu o problemima sa kojima je Srbija suočena, koliko god ona teška bila, jer je to preduslov suštinskih promena u zemlji.

"Po tome se LDP u potpunosti razlikuje od drugih partija, koje ne žele da govore istinu, jer izbegavaju odgovornost ili čuvaju popularnost u predizbornoj kampanji", kaže se u saopštenju LDP objavljenom posle sednice Predsedništva stranke.

Analizirajući prvu polovinu predizborne kampanje, Predsedništo LDP ocenilo je da je ulazak koalicije LDP-GŠ-SDU-LSV u kampanju sa ambicijom da presudno utiče na formiranje buduće vlade, unelo nervozu kod onih koji su izbore raspisali tako što su se unapred dogovorili o budućoj podeli vlasti, stoji u saopštenju.

U daljem toku kampanje, kako se kaže u saopštenju, koalicija će održati 30 mitinga, a lideri koalicije će razgovarati sa predstavnicima međunarodne zajednice i država iz regiona, kako bi se promovisala moderna, građanska politika, koja će u potpunosti doći do izražaja u 2007. godini.

Izvor: FoNet

Tagovi

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage