Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

19. 09. 2017.

Palma delio brucošima u Jagodini po 50 evra

Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma juce je šest brucoša darivao sa po 50 evra, tvrdeći da je to pola njegove plate i pozvao ostale političare da se pođu njegovim primerom njega.

Palma delio brucošima u Jagodini po 50 evra

Foto:Blic.rs

- Država mora da poveća zarade prosvetnim radnicima i na taj način stimuliše studente da vredno uče - naveo je Marković, koji je nedavno u Jagodini delio građanima pomoć od po nekoliko hiljada dinara, u zavisnosti od problema koje su mu predočili.

Danas je, inače, svečnom podelom indeksa za više od 200 brucoša iz 40 opština i gradova u Srbiji počela nova školska godina na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini.

Violeta Jovanović
Foto: G. Jevremović / RAS SrbijaVioleta Jovanović

- Na našem fakultetu je uvek praznik, kada nam nova lica ispune ovaj prostor, novi studenti, budući učitelji i vaspitači, koji će imati jednu od najčasnijih i najodgovornijih misija u društvenom životu države i naroda - kazala je dekan Violeta Jovanović i poželela brucošima da u narednih pet godina steknu akdevatna znanja, kompetencije i diplome.

- Uverena sam da ste u Jagodini došli zato što ste čuli da Fakultet pruža mnogo svojim studentima. U Jagodini se brine o mladim ljudima koji se doživljavaju kao najdragoceniji - dodala je ona.

Izvor: blic.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage