Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

08. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

JEZIV NAPAD U PANČEVU! TUKAO ŽENU MOTKOM, A ONDA IZVADIO NOŽ: Sve se odvijalo nasred ulice, a onda je naišao vojnik Ristić!

Ministarstvo odbrane Srbije je pohvalilo starijeg vodnika Ivana Ristića jer je u nedelju na vašaru u Pančevu spasao život jednoj napadnutoj ženi.

JEZIV NAPAD U PANČEVU! TUKAO ŽENU MOTKOM, A ONDA IZVADIO NOŽ: Sve se odvijalo nasred ulice, a onda je naišao vojnik Ristić!

Foto: Ministarstvo odbrane

Ristić, komandir Streljačkog voda u 11. Pešadijskom bataljonu Prve brigade je "izlažući život oštrici noža iskazao svu odlučnost i hrabrost koje krase jednog pripadnika Vojske Srbije", piše u saopštenju Ministarstva. 

Jedan muškarac je na vašaru, prekoputa kapije pančevačke kasarne "Stevica Jovanović" u kojoj Ristić radi, motkom udarao ženu po glavi, a potom ju je napao nožem. Ristić je ispričao da je "spazio čoveka kako svom silinom motkom udara ženu po glavi... Kad se motka polomila čovek je iz automobila uzeo nešto i krenuo ponovo ka ženi koja je ležala. Primetio sam da nož izbezumljeno zariva u telo žene. Sve se odvijalo u trenu...

Neki ljudi su bili nezainteresovani, neki su bežali, okretali glavu od krvavog prizora. Niko nije pomagao ženi koja vrišti". Ristić je pretrčao put i bacio se na napadača da bi mu oduzeo nož."Niko od građana nije prišao da mi pomogne. Srećom pritrčale su kolege Jovan Đokić i Goran Vasić. Uspeli smo da mu oduzmemo nož ... Neko je pozvao hitnu pomoć i policiju", rekao je Ristić. 

"Uniforma Vojske Srbije... obavezuje, ne preza pred opasnošću. Pa, ovo bi uradio svaki pripadnik moje jedinice, svaki pripadnik Vojske, bez dvoumljenja i ustezanja. Tako smo učeni", rekao je Ristić.

Izvor: Pressonline/Beta

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage