Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

12. 09. 2012.

Film Šišanje u 3D izdanju na nemačkom i engleskom

Film ianje reditelja Stevana Filipovića, biće objavljen u 3D izdanju, na nemačkom i engleskom jeziku, na teritoriji na kojoj je za distribuciju filma zadužena nemačka produkcijsko-distributerska kuća KSM, saoptio je danas Tak

Autorska ekipa filma je, kako je navedeno, ponosna što "ponovo ispisuju stranice istorije srpske kinematografije, zahvaljujući činjenici da je to prvi srpski igrani film koji je doživeo 3D izdanje", a konverzija filma u 3D je u postprodukciji.

"Šišanje" je bio najgledaniji film u Srbiji 2010. godine. Prikazan je i članovima srpskog, pokrajinskog i britanskog parlamenta, na posebnim projekcijama, kao i na Univerzitetu Oksford.

"Posebno smo zadovoljni što smo na ovaj način uveli i srpsku kinematografiju u red zemalja čiji su filmovi zastupljeni u izdanjima u 3D tehnologiji, koja će i na ovim prostorima u bliskoj budućnosti postati standard", istakla je ekipa filma.

"Time smo na neki način zaokružili svoju misiju da se svakim svojim filmom pre svega borimo za plemenitije, tolerantnije i humanije društvo, ali i da, makar na lokalnom nivou, uvek svojim filmovima donosimo nešto novo i sveže na polju tehnologije", dodaje se u saopštenju.

Na štandu "Samsunga", na Sajmu tehnike, sutra će biti 3D klipom filma "Šišanje" promovisan i novi "3D Smart" TV proizvodi te kompanije, najavila je srpska distributerska kuća "Tak".

Izvor: Tanjug

Tagovi

Komentari (4)

ostavi komentar
bobana [neregistrovani]
 [26.09. 2012., 10:22]

sve se javljaju samo pametni, oni koji znaju najbolje, shta je dobro a shta nije, muka mi je od takvih komentara

Odgovori
Vidi odgovore
Miki [neregistrovani]
 [13.09. 2012., 20:04]
Vidi odgovore
Lazar [neregistrovani]
 [13.09. 2012., 07:23]

Odvratan film. Jedina istina izgovorena u filmu, maliciozno je dopunjena rečima 'što bi rekao naš voljeni firer'.

Odgovori
Vidi odgovore
Boom bye bye [neregistrovani]
 [13.09. 2012., 05:48]

Najgori film koji sam ikada gledao.Gori cak i od Uwe Boll filmova.

Odgovori
Vidi odgovore

Ostavi komentar

antiRobotImage