Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

17. 05. 2018.  - Autor: B92

Beogradska filharmonija dobitnik nagrade PRiZNANJE 2018

Beogradska filharmonija je dobitnik nagrade za PR komunikaciju u integrisanim kampanjama koju dodeljuje Društvo Srbije za odnose s javnošću

Beogradska filharmonija dobitnik nagrade PRiZNANJE 2018

Foto:Jelena Milašinović

Na konkursu za 21. dodelu godišnjih nagrada PRiZNANJE 2018, Filharmonija je nagrađena za projekat “Filharmonijski piknik – prvi koncert na otvorenom”, održan na Ušću 2017. godine. Nagrada je uručena Jeleni Milašinović, PR menadžeru Beogradske filharmonije. 

Na svom prvom koncertu na otvorenom, ujedno i najvećem koncertu klasične muzike u istoriji Srbije, Beogradska filharmonija je okupila 30 000 ljudi iz cele zemlje i regiona. Doprinos koji je komunikaciju ovog projekta učinio posebnom je način na koji je Filharmonija uključila i integrisala zajednicu u kreiranje sadržaja. Publika je bila pozvana da sama izabere program koncerta glasanjem na sajtu institucije na kome je zabeležno 5,8 miliona glasova. 

U presecima 2017. godine, Filharmonijski piknik – prvi koncert na otvorenom, proglašen je i od strane nekoliko medijskih kuća kao jedan od najvažnijih događaja te godine.

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage