Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

05. 09. 2016.

Kanjiža džez fest 9. i 10. septembra

Kanjiža džez fest biće održan 9. i 10. septembra u Subotici i od 22. do 24. septembra u Kanjiži, najavili su organizatori.

Kanjiža džez fest 9. i 10. septembra

Foto:B92.net

Prvi festivalski vikend počinje u subotičkom pozorištu "„Kosztolányi Dezso", a među muzičkim imenima su Flow Vertical Jasne Jovićević iz Subotice i Mazena Kerbaja iz Bejruta. 

Zatim će nastupiti Franc Hautzinger sa svojim Oriental Space kvartetom, dok će program zatvoriti nemački saksofonista Peter Brocman u pratnji amerikanke Heder Li. 

Kanjiški deo festivala je rezervisan za 22., 23. i 24. septembar, s tim da će prve dve večeri proteći u znaku koncertnih izvođenja i jedne fotografske izložbe. Poslednji dan je rezervisan za regionalnu mužicku konferenciju na temu improvizovane i eksperimentalne muzike. 

U ovom gradu nastupaće Silard Mezei, Albert Markoš, a na festivalu svoje džez fotografje izlažu Edvard Molnar i Robert Reves. 

Cena karata za prvi festivalski vikend u Subotici je 300 dinara za koncertno veče, odnosno 500 dinara za komplet karata. Kanjiški deo programa je besplatan, zahvaljujući donaciji Opštine Kanjiža i kompanije NIS, Austrijskog kulturnog foruma, fondacije Betlen Gabor, muzičke kuće Fono iz Budima, pozorišta „Deže Kostolanji“ iz Subotice, Infostuda i hotela Gloria Luks.

Izvor: B92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage