Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

26. 05. 2015.

Deset godina Kultture: Književni vodič kroz Beograd

Centar za kulturne inicijative „Kulttura“ u maju navršava 10 godinа postojanja. Za to vreme u programima koje je Centar organizovao učestvovalo je nekoliko hiljada Beograđana i gostiju Beograda.

Deset godina Kultture: Književni vodič kroz Beograd

Foto:B92.net

Svoj jubilej „Kulttura“ obeležava sa četiri nova programa. Program „Književni vodič kroz Beograd“ koji se izvodi sa velikim uspehom sedmu godinu za redom, nastavlja se šetnjama koje prate stvaralačke i životne tragove Milorada Pavića, Svetlane Velmar-Janković i Moma Kapora

Dvočasovni besplatni programi realizovaće se uz podršku Sekretarijata za kulturu Grada Beograda petkom u 17 časova. 

Prvi od njih „Tragom Milorada Pavića“ započinje 29. maja u Ulici braće Baruh 2, i ponoviće se 19. juna. Program „Tragom Svetlane Velmar-Janković“ izvodiće se 5. i 26. juna, okupljanje je u Ulici Svetozara Markovića 21. 

Najzad šetnje „Tragom Moma Kapora“ dešavaće se 12. juna i 3. jula, a započinjaće u Nebojšinoj ulici 18. 

Novi program za decu „Tragom beogradskih zmajeva“ u okviru „Beografije“ nedeljom, premijera je u nedelju 24. maja u 9.30 sati. 

Baveći se dosledno popularizacijom kulturnog nasleđa „Kulttura“ nastavlja i realizaciju svojih programa u okviru „Beogradskih šetnji“. Prijavljivanje i informacije na 066/056906 i 066/056096 i e-mail kontakt@beogradskesetnje.rs i nabeogradskesetnje.rs.

Izvor: B92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage