Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Hornsman Coyote & Soulcraft na Vračar Rocks festivalu!

07. 05. 2015.

Hornsman Coyote & Soulcraft na Vračar Rocks festivalu! Subota , 9.maj od 20 časova!

Svaki put kada nastupa Hornsman Coyote & Soulcraft​ nastaje bujica dobrih vibracija i pozitivne energije​!​ Baš takav je i Vračar Rocks festival, koji će ove subote, 9. maja, ugostiti upravo ovu ekipu - najbolji reggae sastav na našim prostorima!

Hornsman Coyote & Soulcraft na Vračar Rocks festivalu! Subota , 9.maj od 20 časova!

Hornsman Coyote & Soulcraft su već nastupali u Božidarcu i pravili reggae žurke za pamćenje! Koncert u subotu, 9. maja, biće prvi nakon objavljivanja albuma na vinilu. Izdanje jednostavno naznavno "Hornsman Coyote & Soulcraft" objavljeno je u februaru 2014. godine. Na njemu se nalazi 14 pesama koje su obeleželile višegodišnju karijeru Hornsman Coyote-a na nastupima kako u regionu tako i u Evropi, za ovu priliku uživo sviranih u studiju u novom aranžmanu. Među gostima na albumu nalaze se prof. Ljuba Dimitrijević, Natalija Gajić, saksofonista Dušan Petrović, gitarista Nenad Gajin, Horace Thompson, a značajno je učešće novih jamajčanskih ikona - Lutan Fyah u pesmi "Bloodsuckers" i Jah Mason u ‘"Belly Of The Beast", za koju je spot snimljen u Beogradu.

Svestrani Nemanja Kojić (Hornsman Coyote lično) svirao je trombon i aranžirao je duvačke linije na albumu “Back On The Controls” Lee Scratch Perry-ja. Album je nominovan za Grammy nagradu 2015. godine u kategoriji Najbolji reggae album, te je Hornsman Coyote postao prvi muzičar sa naših prostora koji je učestvovao na albumu nominovanom za ovo prestižno ptiznanje! Koncert sa Soulcrafom u Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, biće jedinstvena prilika da mu beogradska publika čestita na svetskom uspehu.

Gosti na na koncertu grupe Hornsman Coyote & Soulcraft biće Besne Gliste - reggae atrakcija oštre lirike, jakih,upečatljivih ritmova i jedinstvenog scenskog nastupa!

U subotu 9. maja, U Božidarcu će biti obeležen dan pobede - pobede pozitivne energije koju Vračar Rocks festival neguje godinama unazad!
Ujedno, Hornsman Coyote & Soulcraft i Besne gliste će zajedno sa beogradskom publikom odati počast Bobu Marley-u koji nas je napustio pre tačno 34 godine.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat). Na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, cena ulaznice iznosiće 500 dinara. 

Izvor: Press online

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage