Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

14. 05. 2018.

Tri stvari koje su svakom muškarcu neophodne u vezi!

Muškarci su u svojoj suštini jednostavna bića. Za dobru vezu sa njima poštujte ih, cenite, uvažavajte, budite im naklonjene i oni će vas voleti!

Tri stvari koje su svakom muškarcu neophodne u vezi!

Foto:b92.net

Šta je neophodno u svakoj dobroj vezi koja ima sve izglede da uspe, potraje i usreći? Šta muškarci očekuju od žene kojoj će pokloniti svojoj ljubav? Bez kojih je to bitnih stavki nemoguće zamisliti da muškarac u vezi bude zadovoljan i ispunjen? Odgovor se svodi na samo tri reči:

1. Poštovanje!

2. Priznanje!

3. Strast! 

Zašto čitav svet jednog muškarca staje u ove tri reči?

Objasnimo prvenstveno 2P: poštovanje i priznanje! Muškarci su bića sa vrlo osetljivim egom, sujetni i uvek željni hvale i uvažavanja. Oni uvek žele da budu pohvaljeni za dobra dela koja učine, i očekuju da se njihov trud ceni i poštuje. Muškarci vole kada se osećaju bitno i važno, u njihovoj je prirodi da budu jači pol! Čak i kada to istinski nisu, žena koja hoće da zadrži svog muškarca, uvek će odavati utisak kao da joj trebaju njegova zaštita i prisustvo. Muškarci vole kada žena poštuje njegovu ličnost, njegov posao, njegov stil života, i kada usput sve to ne zaboravi da pohvali i uvaži!

A šta je sa strašću? Ljubav je usko povezana sa seksom, i dobra veza imperativno mora biti propraćena dobrim seksom. Sve više žena razmišlja na taj način, a zamislite tek onda kakav je slučaj sa muškarcima! Želja za nečijim dodirima i blizinom je osnovna ljudska potreba, i svi želimo to, počev od zagrljaja preko poljupca do nečega više. Vašem muškarcu je bitno da zna da kao i on osećate privlačnost i strast. On hoće i voli da zna da ste mu naklonjeni!  

Tako da u suštini muškarci su, za razliku od nas žena, vrlo jednostavna stvorenja. Oni vole da njihov ego (i stomak, bogami) budu nahranjeni, i strast utoljena. Najveći problem u razumevanju muškaraca je što žene njihove postupke interpretiraju na neki sopstveni način, kompikujući ih i preuveličavajući! Budite kratke, jasne i glasne, bez suviše reči, ne zaboravite POŠTOVANJE, PRIZNANJE I STRAST i on će vas obožavati!

Izvor: b92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage