Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

25. 08. 2017.

Najčešće muške seksualne fantazije: "Trojka", starije žene, analni seks...

Ako želite da obradujete dragog i ispunite mu neku od seksualnih maštarija, a dovoljno ste hrabri i "ludi" - izaberite nešto sa ove liste i iznenadite ga!

Najčešće muške seksualne fantazije: "Trojka", starije žene, analni seks...

Foto:24sata.hr

Seks u troje: Ovo je možda i najčešća muška fantazija, o kojoj mnogo njih mašta, ali mali braj ostvari, piše "The Examiner".  Ideja o uživanju u krevetu sa dve žene koje su posvećene isključivo njemu i njegovom zadovoljstvu je primamljiv scenario, posebno kada se zamisli da se te žene međusobno dodiruju i ljube. Sa druge strane, mnogi pripadnici jačeg pola nisu sigurni da bi se u takvoj situaciji najbolje snašli, a ističu da bi im na trenutke bilo i veoma neprijatno.

Oralni seks: Veoma česta fantazija za veliki broj muškaraca je oralni seks, i na njihovu sreću,. često ostvariva. Zanimljivo je da je ovo i najstarija seksualna maštarija, jer su slike i zapisi o oralnom seksa stari i više od 10o0 godina. Tokom istorije ljudi su razvijali sve naprednije tehnike oralnog seksa, a jedna od najpopularnijih jeste poza 69 u kojoj istovremeno uživaju oba partnera.

Igranje uloga: Treća najčešća maštarija za muškarce je svakako igranje uloga, ali da, naravno, aprtnerka bude ta koja "glumi". Unifroma profesorke, sobarice, medicinske sestre, policajke ili seksi korset i halteri garantuju provod u krevetu, ali i otpuštanje kočnica. Igrice vezivanja još su im zanimljivije, jer muškarci vole ideje seksualne dominacije, kao i podčinjenosti.

Analni seks: Iako je pitanje analnog seksa za mnoge kontroverzno, on je vrlo česta maštarija muškaraca. Upravo ideja "zabranjene zone" donosi privlačnost, a što više partnerki odbija tu ideju, veća je verovatnoća da muškarac o njoj sanja. Upravo je u tome čar seksualnih želja muškaraca, jer oni obično žude za onim što ne mogu da dobiju, ističu seksualni terapeuti.

Posmatranje dok je s nekim drugim: Ideja da se njihova draga upušta u seks s nekim drugim dok oni gledaju za mnoge je uzbudljiva maštarija, ali će se retko ko usuditi da je ostvari. Temelji se u posmatranju partnerke i doživljaju nje kao čistog seksualnog objekta, a pritom imajući detaljan prikaz "akcije".

Sa starijom ženom: Prozvane još i kategorijom MILF, danas su za brojne muškarce starije žene popularniji objekt maštanja nego one mlađe. Privlačnost leži u njihovom iskustvu, zrelosti i tome što znaju šta žele, pa se ne stide da to i zatraže. Zrelija žena tako lako postaje "učiteljica" u krevetu.

Seks u javnosti: Poslednji, ali ne i najmanje bitan na listi je seks u javnosti. On donosi dozu egzibicionizma, uživanja u nečemu što je zabranjeno i gde postoje šanse da budu uhvaćeni. Obično se zamišlja seks "na brzaka" u neposrednoj blizini drugih ljudi, najčešće u liftu, kabinama za presvlačenje, automobilu ili u prirodi.

Izvor: 24sata.hr

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage