Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

21. 04. 2017.

Nemate dečka? Proverite da li su vaši visoki kriterijumi krivi za to

Ako imaš loš ljubavni život i nikako ne možeš da pronađeš dečka koji ti odgovara, možda nije loše da razmisliš da li si sama kriva za to.

Nemate dečka? Proverite da li su vaši visoki kriterijumi krivi za to

Foto:zenskikutak.rs

Mora biti savršen

Prva greška koju rade početnice, ali zalomi se i iskusnijim ženama. Kada je reč o ljubavi i traženju idealnog partnera, većina žena zna šta bi htela, ali većina to nikada ne dobije. Ako insistiraš na tome da muškarac bude sve što si zamislila na papiru, to je razlog zašto ne možeš da ga pronađeš, jer ne postoji.

Ne tolerišeš mane

Svi imamo mane, koliko god pokušavali da ih sakrijemo, ali dobra stvar kod ljubavi je da nečije mane možemo da zanemarimo ili čak zavolimo. Ako očekuješ da ćeš pronaći muškarca bez mana i odbijaš one koji se ne uklapaju u tvoju idealnu viziju, vrlo verovatno ćeš ostati sama.

Ne daješ šansu

Znamo, čini ti se kako je prilagođavanje za luzere. Ako znaš kakvog tipa želiš, zašto bi uopšte davala šansu onome koji ti se nabacuje, a nema veze s tvojom idejom idealnog muškarca? Naravno da ne moraš da napuštaš svoja uverenja i da budeš otvorena za sve, ali ako ti se čini da ti se neko sviđa, daj mu šansu. Nikad ne znaš šta će se izroditi iz toga - možda te oduševi.

Izvor: zenskikutak.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage