Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

19. 05. 2017.

Kako da zavedete muškarca? Ponašajte se baš kao on

Ponašajte se kao dama, razmišljajte kao muškarac - tehnika koju mnogi spominju kao ključnu za uspeh sa muškarcima sviđa se i nama. Ako se uvek trudite, a retko kad imate uspeh sa muškarcima, možda ne bi bilo loše da se prema sledećem počnete ponašati upravo kao muškarac. Evo kako.

Kako da zavedete muškarca? Ponašajte se baš kao on

Foto:zenskikutak.rs

Budi mu blizu, ali dovoljno daleko

Svaka od nas je barem jednom ostala fascinirana muškarcem koji se uvek čini istovremeno blizu i daleko. On je tu kada želi biti, a ima sposobnost gotovo u potpunosti iščeznuti kada to poželi. Osećaj lične slobode nešto je što muškarci jako cene, a cenićete ga i vi kada ga jednom iskusite za pravo.

Uzmite više nego što dajete

Znamo, volite da dajete i to vas usrećuje, ali većina muškaraca se brzo zasiti žena koje stalno daju. Ako stvarno želite da budete srećni, morate dopustiti da on impresionira vas, a osim što ćete uživati u pažnji, zadobićete njegovo poštovanje jer će znati da se oko vas ipak mora malo potruditi.

Planirajte za sebe

Sećate li se onog dečka sa kojim ste uvek htele da nešto radite, a on je uvek imao svoje planove koji nisu nužno uključivali vašu prisutnost? Upravo takvo ponašanje morate uvesti i kod sebe. Ako želite izaći u grad - izađite, ako vam se putuje - putujte. On će ići sa vama ako je spreman, a ako nije, ići ćete same i nećete sediti kod kuće razmišljajući kako vam je moglo biti lepo.

PROČITAJTE JOŠ VESTI:

ZAVODNIČKI TRIKOVI: Sedam ženskih klopki kojima muškarci ne mogu da odole!

NIJE NA ODMET: Za i protiv na prvom ljubavnom sastanku!

ZA DOMINANTNE DAME: Tri tantričke poze u seksu u kojima žene caruju!

Izvor: zenskikutak.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage