Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

07. 10. 2016.

POLOŽAJ SPAVANJA otkriva kakva je vaša VEZA!

Svaka veza je posebna i drugačija, ali kada govorimo o parovima i njihovim navikama postoje zajedničke tačke prema kojima je moguće odrediti kvalitet veze ili pak odnosa između partnera. Jedan od načina je položaj spavanja partnera. Otkrijte šta vaše noćne rutine govore o vašoj vezi.

POLOŽAJ SPAVANJA otkriva kakva je vaša VEZA!

Foto;zenskikutak.rs

1. Lice prema licu sa dodirom

Reč je o najintimnijoj pozi koja je uobičajena za nove parove koji su zaljubljeni do ušiju. Ona opisuje veliku intimnost, ljubav i seksualnu aktivnost. Isto vredi i za pozu u kojoj su partneri oboje na istom boku, zagrljeni.

2. Svako u svom položaju

Znak opuštenosti između partnera. Ova poza spavanja uobičajena je za partnere koji se dobro poznaju i koji su zajedno prošli uspone i padove. Ona opisuje veliko poverenje i poznavanje partnera.

3. Leđa o leđa ali se dodirujete

Iako izgleda kao vrlo hladna poza spavanja, zapravo je reč o snažnoj intimi. Tek primetan dodir zapravo označava veliku povezanost i potrebu da budu zajedno. Par se vrlo dobro poznaje, opušteni su, te oboje poštuju lični prostor partnera.

4. Vaša glava na njegovim grudima

Vrlo intimna poza spavanja koja opisuje ljubav i veliku strast. Takođe je tipična za novopečene parove i najčešći je položaj nakon vođenja ljubavi.

5. Licem u lice, ali bez dodira

Ovakva poza opisuje parove koji su dugo zajedno te koji su odavno prošli početnu fazu lude zaljubljenosti. Iako nemaju potrebu za konstantnim dodirima parovi koji spavaju u ovakvom položaju vrlo su povezani i ovisni jedno o drugome.

6. Na boku u istom smeru bez dodira

Ova poza spavanja zapravo opisuje popularni "spoon" položaj, ali bez intimnog dodira. Parovi koji najčešće spavaju u ovom položaju vrlo su intimni i povezani. Ali, isto tako, reč je o vezi koja ima malih trzavica čega su svesna oba partnera.

7. Leđa o leđa, ali bez dodira

Ovaj položaj opisuje partnere koji se vrlo dobro poznaju i poštuju. Iako zvuči vrlo hladno, reč je o stabilnoj vezi u kojoj su se partneri već zasitili stiskanja i maženja te uživaju u svojoj slobodi i svom zasluženom miru.

Izvor: zenskikutak.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage