Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

19. 05. 2017.

Laž pomoću koje ćete je odvući u krevet

Ako želite seks večeras, sasvim je OK da izgovorite ovu "belu" laž. Štaviše, smislio ju je stručnjak za seks!

Laž pomoću koje ćete je odvući u krevet
Foto:zenskikutak.rs

Mala laž za doborobit vaše veze

Čak i kada ste u vezi sa nekim godinama, razgovor o seksu može da bude veoma neprijatna situacija, jer izlažete ranjivi deo sebe, pa tako mnogi parovi ne znaju šta bi njihov partner želeo u krevetu.

Međutim, Kristen Mark, istraživač koji se bavi temom seksa na Univerzitetu u Kentakiju, ima sjajnu ideju kako da svojoj lepšoj polovini iznesete svoju najprljaviju seksi ideju i da saznate šta je njoj podsvesno na pameti.

Paklena strategija

Na primer, recite joj kako ste sinoć imali najluđi san i da ste sanjali kako ste vas dvoje pokušali neku novu stvar u seksu (ovde treba da dodate bilo šta što potajno želite da isprobate).

Kada joj izložite ideju, sačekajte njenu reakciju. Ako bude zaprepašćena i prestravljena idejom o trojci, analnom seksu ili vezivanju, onda možete samo da se nasmejete i da sačekate bolji trenutak da iskreno porazgovarate sa njom o tome.

Ali ako vam kaže: "Dobro, zašto ne bismo probali?", onda vam je jasno da ste dobili džekpot.

Kada budete porazgovarali o istraživanju novih vidova seksa, vaša devojka će se takođe otvoriti i priznati šta bi ona zapravo želela da probate.

Priznajemo da se radi o maloj laži, ali sve je to za dobrobit vaše veze, zar ne?

Kristen Mark otkriva da su parovi koji razgovaraju o seksu zadovoljniji svojim seksualnim životima, pa nakon što ste dobili ono što ste želeli, porazgovarajte s devojkom iskreno i otvoreno o svojim željama.

Izvor: zenskikutak.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage