Press Online :: Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/rss.html sr http://www.pressonline.rs/img/logo.png Press Online :: Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/rss.html Zbog čega muškarci najviše pate tokom seksa http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/366337/zbog-cega-muskarci-najvise-pate-tokom-seksa.html Ako ste se nekada bavile “istraživačkim radom”, niste usamljeni primer, jer sve žene ponekad sumnjaju u vernost partnera… ]]> Foto:B92.net

Kada je seks u pitanju, nisu samo žene te koje pate i žele neke stvari, a mukarci to ne ispunjavaju. I muškarci pate i žele nešto, a mi žene im to ne pružamo. U nastavku članka pročitajte o čemu se radi i pokušajte da učinite sve da vaš muškarac bude srećan i zadovoljan. 

Muškarci vole žensko telo, ali ne samo da ga gledaju, već i da ga dodiruju. Prema tome, opustite se, skinite goli, odvucite ga pod tuš i priuštite mu to zadovoljstvo da vas dodiruje po telu gde god stigne i želi. 

Oni uživaju u oralnom seksu i više nego što mi to mislimo, pa se potrudite nekada da ga iznenadite. Pružite mu oralni seks u neko vreme kada ga inače ne očekuje i on će biti prezadovoljan. 

Njih uzbuđuje kada žena uzdiše tokom seksa, prema tome, nemojte ćutati. Takođe, vole da vide šta rade i da vide vas kako uživate. Zato, vodite ljubav u pozi u kojoj će imati pogled na vaše telo i na sam čin vođenja ljubavi. Nakon ovoga, sigurni smo da će vas obožavati.

]]>
Tue, 23 Apr 2019 22:19:44 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/366337/zbog-cega-muskarci-najvise-pate-tokom-seksa.html
Može li da se utiče na pol bebe? http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/309057/moze-li-da-se-utice-na-pol-bebe.html Da li je moguće uticati na pol bebe koristeči se prastarim teorijama, ili su to samo bapske priče? ]]> Foto:Superdete.com

Postoji veliki broj različitih teorija i zabavno ih je isprobati, ali se nemojte oslanjati na njih jer ni jedna teorija nije dokazana i vodite računa da neka od njih ne umanji šanse da zatrudnite. Drugim rečima, ovi saveti ne garantuju željeni rezultat, ali možda vam i pomognu da dobijete sina ili ćerku koju želite.

Vreme odnosa 

Dečak: 24 časa pre ovulacije 

Devojčica: dva do četiri dana pre ovulacije 

Teorija iza ovoga: Ženski spermatozoidi su sporiji od muških, dok muški spermatozioidi imaju kraći život. Stoga, ako imate seks neposredno pred ovulaciju, veća je verovatnoča da će brži muški spermatozoid stići do jajne ćelije pre ženskog. Ako imate seks nekoliko dana pred ovulaciju, smatra se da će manji broj muških spermatozoida preživeti, što će povećati šanse da dobijete žensko dete. 

pH vrednost 

Dečak: koristite blagi rastvor sode bikarbone za ispiranje 30 minuta pred odnos

Devojčica: koristite blagi rastvor sirćeta za ispiranje 30 minuta pred odnos

Teorija iza ovoga: Sirće će učiniti vaginu kiselijom, stvarajući na taj način neodgovarajuću sredinu za muške spermatozoide. Da bi muški spermatozoidi oplodili jajnu ćeliju potrebno je podići pH vrednost rastvorom sode bikarbone.

Poze u seksu

Dečak: od pozadi

Devojčica: misionarska

Teorija iza ovoga: Poza koja podrazumeva da je partnerka okrenuta leđima, odnosno odpozadi omogućava dublju penetraciju, što znači da će sperma dospeti bliže otvoru grlića materice i na taj način dati prednost bržim muškim spermatozoidima, kako bi stigli do jajne ćelije prvi. Plića penetracija misionarske poze daje više vremena ženskim spermatozoidima da prestignu muške.

Kalorijski unos

Dečak: povećajte unos kalorija u vreme ovulacije

Devojčica: smanjite unos kalorija u vreme ovulacije

Teorija iza ovoga: Studija sprovedena u Velikoj Britaniji, 2008. godine je pokazala da žene koje tokom ovulacije povećavaju unos kalorija imaju malo veće šanse (oko 56 odsto) da rode dečaka. 

]]>
Tue, 23 Apr 2019 22:20:32 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/309057/moze-li-da-se-utice-na-pol-bebe.html
Osam šokantnih činjenica o muškarcima: I oni glume orgazme http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/308731/osam-sokantnih-cinjenica-o-muskarcima-i-oni-glume-orgazme.html Muškarci i seks? To je tema o kojoj se uvek puno diskutuje, a posvećene su joj serije, knjige i filmovi. No, jedno je sigurno - stavovi i mišljenja su se bitno promenili i muškarci nipošto nisu predatori koji misle samo na svoje zadovoljstvo. ]]> “Uvek ističemo kako su muškarci i žene različiti, ali smatram da te razlike uopšte nisu velike”, napisao je Abraham Morgentaler u svojoj knjizi "Why Men Fake It: The Totally Unexpected Truth About Men and Sex".

Muškarci lažiraju orgazme

U jednom istraživanju, koje je zapravo bilo inspiracija za knjigu, Morgentaler je razgovarao sa muškarcem koji se žalio da stalno lažira orgazme. Njegov problem je trajao skoro ceo život, a kako mu je do trenutne devojke bilo veoma stalo, radije je glumio da doživljava orgazme. Morgentaler je nakon toga razgovarao sa drugim muškarcima i shvatio da postoji puno takvih slučajeva, a razlozi za glumu orgazma su raznoliki. Dodaje da se u seksu sa kondomom ne primećuje velika razlika, ali ako je seks bez zaštite, žena lako može da primeti.

Orgazam kod muškaraca ne uključuje uvek ejakulaciju

Ovo će možda začuditi i muškarce i žene, ali je istina. U nekim slučajevima muškarci mogu da dožive orgazam bez ejakulacije. Jedan od primera je kod muškaraca koji pate od dijabetesa, dakle iz zdravstvenih razloga. Drugi primer je takođe iz zdravstvenih razloga odnosno kod slučaja radikalne prostatektomije. Uostalom, ljudi koji praktikuju tantrički seks veruju da muškarac ne mora da ejakulirati da bi doživeo orgazam, piše Women's Health.

Lažiraju orgazme iz istih razloga kao i žene

Prema Morgentalerovim razgovorima sa muškarcima i analizama, većina njih koji glume da su doživeli orgazam učinili su to jer su jednostavno imali loš dan. Dakle, to je ujedno i najčešći razlog zašto žene glume orgazme, pa Morgentaler ističe da to savršeno dokazuje da muškarci i žene nisu toliko različiti. A zašto prećutkuju i lažu? Takođe iz istog razloga kao i žene – ne žele da povrede partnerku.

I mlađi muškarci imaju problema sa erekcijom

Mnogi muškarci imaju seksualne probleme bez obzira na godine. Obično se smatra da probleme sa erekcijom imaju muškarci iznad četrdesete, ali to nije tačno. Neka istraživanja su pokazala da problemi sa erekcijom pogađaju oko 20 odsto muškaraca bez obzira na godine.

Muškarci takođe mogu da budu neraspoloženi za seks

Još jedna čudna činjenica koja mnogima deluje kao nemoguća, ali tako je. Baš poput žena, i muškarci imaju stresne i loše dane kada im nije ni do čega, pa ni do seksa.

Češće su fokusirani na zadovoljstvo partnerke nego što mislite

Njihovo zadovoljstvo im nije na prvom mestu iako je to još jedna stvar koja se često ističe. Više istraživanja je potvrdilo da muškarci jako paze da zadovolje partnerku i njihovo zadovoljstvo će uvek da stave ispred svog, posebno ako im je stalo do partnerke i žele dugoročnu vezu sa njom. Jedna od analiza koja potvrđuje Morgentalerovu tvrdnju su terapije sa muškarcima koji su želeli čvršći penis, kako bi partnerki osigurali još veći užitak.

Neki muškarci su posebno osetljivi na izvedbu u krevetu

I opet potvrda koliko su muškarci i žene podjednako osetljivi na seksualni život. Morgentaler je imao pacijente čije seksualne disfunkcije proizlaze iz nekih loših iskustava u prošlosti, a da toga nisu bili svesni. Dolazili su i muškarci koji su se očajno osećali nakon što su shvatili da supruge glume orgazam i nije im bilo jasno zašto nisu rekle da nešto treba da se promeni. Muškarci su podjednako osećajni i lako mogu da izgube samopouzdanje, i više će ceniti ako im žena kaže kako da oboje budu zadovoljni seksualnim životom.

Libido

Žene su u današnja vremena jednake muškarcima u svemu, pa tako imaju podjednako jak libido. Konačno su dovoljno otvorene da se ne libe da kažu šta žele, kako se ugodnije osećaju i šta će ih najbolje zadovoljiti. Morgentaler ističe da je tako bilo oduvek, ali da je kultura življenja bila drugačija. Zbog svih promena muškarci su ponekad više zabrinuti da neće moći da zadovolje partnerku.

]]>
Mon, 22 Apr 2019 23:38:47 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/308731/osam-sokantnih-cinjenica-o-muskarcima-i-oni-glume-orgazme.html
Kako da znate da ste rođeni jedno za drugo? http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/270227/kako-da-znate-da-ste-rodjeni-jedno-za-drugo.html Postoje znakovi koji ukazuju da je vaš ljubavnim odnos na pravom putu i da ste rođeni jedno za drugo. ]]> Foto.b92.net

Predstavljamo vam deset znakova na snovu kojih možete utvrditi da ste jedno za drugo.

1. Njegov moto je - Ona je na prvom mestu.

2. On čisti stan sa vama

3. Dopadaju mu se vaše prijateljica

4. Nije vam zamerio što ste dođli kod njege nenajavljeno

5. Kada ste se upoznali nije gledao vašu zgodnu drugaricu za kojom uzdišu mnogi muškarci

6. Ne zove vas telefonom kada ste na zabavi sa drugaricama

7. Želite jedno drugo i bilo koja druga osoba ne dolazi u obzir

8. I on se smeje u situacijama koje i nisu baš smešne

9. Iako ste se posvađali za vikend, on vam daje kolače i predloge za filmove

10. On kaže da je super večera koju ste mu spremili, iako to nije baš istina

]]>
Mon, 22 Apr 2019 23:39:40 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/270227/kako-da-znate-da-ste-rodjeni-jedno-za-drugo.html
Koju laž muškarci najčešće izjavljuju tokom seksa? http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/291756/koju-laz-muskarci-najcesce-izjavljuju-tokom-seksa.html Najnovije istraživanje pokazalo je šta muškarci najčešće lažu tokom seksualnih odnosa. ]]> Foto:zenskikutak.rs

Iako je dobro poznato da oba pola umeju da lažu, žene da su doživele orgazam, a muškarci o svojim emocijama, razlozi su uglavnom slični. 

I muškarci i žene navode da nisu želeli da povrede partnera ili da se osećaju umorno.

Međutim, da li ste se zapitali šta muškarci najčešće lažu tokom seksa?

Verovali ili ne, u pitanju je izjava "Volim te". Nakon nje, dolazi izjava "Ti si najbolja", što ukazuje da se muškarci koriste raznim metodama u krevetu.

Laž koja se takođe našla na spisku je i : Nikada ne razmišljam o drugoj dok imam seks sa tobom. Ispostavilo se da muškarci uvek fantaziraju o drugim osobama.

Takođe, još jedna zanimljiva laž:

"To što radiš je odlično"!

]]>
Fri, 19 Apr 2019 15:08:51 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/291756/koju-laz-muskarci-najcesce-izjavljuju-tokom-seksa.html
Muškarci ne podnose ovakve žene: Greške koje ne praštaju http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/373602/muskarci-ne-podnose-ovakve-zene-greske-koje-ne-prastaju.html Našli ste Gospodina Pravog i onda je on postao ceo vaš svet - samo je jedna od nedopustivih grešaka koje mnoge žene prave. ]]> Foto:B92.net

Ušli ste u vezu s Gospodinom Pravim i on je postao ceo vaš svet? Vrlo verovatno je to jedna od grešaka koje mnoge žene rade kada "uhvate" muškarca svojih snova. A onda, nakon nekog vremena se pitaju: "Pa, šta je pošlo po zlu? Sve je bilo savršeno..." Kako se ne biste doveli u tu situaciju, pročitajte koje su greške koje većina žena radi, a trebalo bi da ih izbegavaju... 

1. Previše dajete 

Žene su po prirodi pol koji je brižniji i samim tim češće će se prema svom partneru postavljati zaštitnički. Ako ulažete u vezu previše, s dobrim namerama, ne sumnjamo, to ipak može da dovede do problema s negativnim posledicama po vašu vezu. Razlog tome leži u činjenici da dok sve podređujete vezi i njegovim potrebama, zanemarujete svoje. Partneri u vezi treba da budu ravnopravni, pa nikako ne biste smeli da se podređujete partneru. U vezi bi oboje trebalo da uživate i da dopunjujete jedno drugo, a ne da se podređujete jednoj osobi. 

2. Uvek opraštate 

Kada neko pogreši, potrebno je priznati grešku, izviniti se i oprostiti. Ali ne svaki put. Ako se iste greške ponavljaju više puta, to je pokazatelj da partner nije svestan ili namerno ide preko vaših osećanja i onoga što vas ljuti. A to je loš znak. Sve dok zna da ćete vi baš svaki put da oprostite, više i nema osećaj da radi nešto pogrešno. 

3. Stalno ste zajedno 

Lepo je što želite da provedete svaki slobodan trenutak zajedno, ali svaki partner treba da ima neko vreme za sebe. Samim tim ćete zadovoljiti neke svoje potrebe, a i daćete partneru prostora za njegove. Nećete ga gušiti, a tada će vam se uvek vraćati još srećniji. Uostalom, zar zaista želite da stalno budete s njim i njegovim društvom i da slušate priče o fudbalu, automobilima i slično? 

4. Nemojte finansijski da zavisite od svog partnera 

Novac je stalan izvor svađa, čak i kod najstabilnijih partnera. Stoga budite finansijski nezavisni jer ćete tako imati osećaj sigurnosti. Ne želite za svaku sitnicu da tražite od svog partnera novac ili da mu se pravdate što morate da kupite tampone ili poklon za prijateljicu, zar ne?

]]>
Fri, 19 Apr 2019 15:09:26 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/373602/muskarci-ne-podnose-ovakve-zene-greske-koje-ne-prastaju.html
Seks nije prevara, varanje počinje kada uradite ovu stvar http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/367877/seks-nije-prevara-varanje-pocinje-kada-uradite-ovu-stvar.html Sama želja da legneš i probudiš se s drugom osobom je već prevara? ]]> Foto;zenskikutak.rs

Tekst je pisan i za muškarce i devojke. Ona je osoba i može biti bilo kog pola i roda.

Šta je prevara?

Koga zapravo varaš?

Ovo drugo pitanje je možda važnije od prvog, jer zaista, koga varaš?

Ta osoba te čeka, grliš je i ona tebe grli, ljubite se, imate seks, a ti misliš na drugu. Ti misliš na drugu. Ti misliš. Ti. Eto i odgovora. Varaš sebe, svoj mozak, svoja osećanja.

Zašto?

Zašto prokleto ne ostaviš tu osobu i odeš kod one s kojom bi radije da se budiš, čiji ti parfem više prija, čiji je doručak ukusniji, peškir mekaniji,...? To je mene uvek zanimalo.

Možda sam ja netaktičan. Ne razmišljam mnogo o tuđim osećanjima. Ja sam znao da kažem "ne volim te više". Kod mene nije postojala čuvena rečenica "problem je u meni, a ne u tebi", jer problem je u oboma, u odnosu za koji nismo, jer smo mnogo različiti. Naravno prestao sam da govorim "ne volim te više" kada sam to čuo od osobe koja je sedela preko puta mene. Boli, mnogo boli. Tvoj mozak to shvata, ti ceniš tu iskrenost, ali boli. Zašto sad ovo pišem? Zato što verujem da varanje počinje onog trenutka kad ljubav prestane, a ti ostaješ u toj vezi. Onog trenutka kada se grliš s jednom, a zamišljaš drugu osobu (Tom Hardi i Eva Mendez se praštaju), počinje prevara.

Varanje počinje kad ljubav prestane

Za mene je razdvajanje savršen test da vidim da li nekog volim. Odem na nekoliko dana. Ako svakog dana umesto da sve više želim tu osobu, sve više želim da budem bez nje, to je znak da nešto nije uredu. Prvi znak. Trčanje od stanice do stana i onaj čudan osmeh i sjaj u očima, kada si samom sebi smešan, je drugi znak (ako to trčanja i osmeha nema). Poljubac nakon povratka je treći znak. Ukoliko sve to izostane i nastaviš vezu, za mene je to prevara. Koliko god da je veza trajala. Čak ne moraš da prestaneš da voliš tu osobu, nego neku drugu osobu počneš jače da voliš, ali ova ti je sigurna, pa ne raskidaš.

Zašto ne raskidaš?

Verovatno bismo pravo rekli da je to zato što si slab. Ja mislim da je to strah da ne ostaneš sam. Ja ga razumem, ali zaista. Samo ne razumem kakav smrad treba da budeš i misliš samo na sebe. Čekaj, ti si s njom dok ne nađeš zamenu. A šta si ti, nezamenjiv? Nisi druže, kao i ti i ona ima pravo da traži dalje. Dakle, kaži da misliš da vaša veza nije to što ti tražiš. Kaži da ti je neko drugi privukao pažnju, ako jeste. Ako želiš ponudi joj seks i možda će pristati na to, ali svesna da može da traži dalje i da ti tražiš dalje. Neki psiholozi bi rekli da je ovo loše, jer stvaraš iluziju i mogućnost da se vratiš i da je sve to mala kriza (ko zna, možda i jeste), ali ti si bar bio pošten, pre svega prema sebi i svojim osećanjima.

Seks nije prevara

Ovo je jedna od onih stvari - ne znaš dok ne probaš. Ako nikada u vezi niste imali seks s drugom osobom, ne znate kako to izgleda. Nekome je to iskustvo grozno, a nekome super. To je jedan svesni čin, gde vam je neko privukao pažnju i to je to. Seks je možda bio dobar, ali vi i dalje želite da budete s osobom s kojom ste. Ukoliko imate vezu u kojoj nema laži, onda ćete pričati o ovome. Moje i iskustvo mojih prijatelja kaže da ovo ne ubija vezu, već je samo jača.

Naravno, uvek će da proradi sujeta kod "prevarene" osobe i pomisliće da treba više da se potrudite. Da nije dovoljno atraktivna i seksi, a to je glupo. Na ovom svetu postoje toliko lepše i zgodnije osobe, ali činjenica da je neko s vama znači da vi imate dodatnu vrednost, nešto što ta lepotica i taj lepotan nemaju.

Međutim, opet iz iskustva, ne samo mog, teško ćete prevariti nekog, ako ste mnogo zaljubljeni. Mada postoje osobe za koje je seks samo fizička stvar u koju ne unose emocije, čak ni strast i one zaista mogu da imaju seks s drugim ljudima, a da samo vas vole. Verujte mi, znam ih.

Prevara u ljubavi ili ljubav u prevari

Da zaključimo. Ukoliko se u ljubavi desi da vam neko drugi privuče pažnju i eventualno imate seks, to nije toliko strašno ako iskreno priznate šta ste uradili i uradite sve da se iskupite. Međutim, ako vam se dogodi da se zaljubite u drugu osobu, a i dalje ste u vezi, tada lažete samo sebe, a to je najgore i u tome će biti saglasni svi moralni eksperti i psiholozi.

]]>
Thu, 18 Apr 2019 14:54:53 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/367877/seks-nije-prevara-varanje-pocinje-kada-uradite-ovu-stvar.html
Saznajte pravi razlog: 9 načina na koji muškarci raskidaju i šta oni znače http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/373536/saznajte-pravi-razlog-9-nacina-na-koji-muskarci-raskidaju-i-sta-oni-znace.html Nemojte da se razočarate! Ovo je samo REALNO stanje stvari! ]]> Foto;zenskikutak.rs

Postoji samo nekoliko stvari koje su gore od raskida: alergijska reakcija na depilaciju, bolestan pas ili kvar automobila u sred izlaska u grad. 

Ali ono što se čini gorim od samog raskida je način na koji ON raskida, služenje trikovima i izgovaranje kliše rečenica. To je kao neki source code koji nas ostavlja zbunjenim i prilično besnim. Danima već pokušavate da odgonetnete šta mu je to značilo i šta je hteo time da kaže.

Baš zato smo izdvojili 9 najčešćih razloga za raskid i njihovo značenje!

1. "Nije do tebe. Do mene je."

Značenje: Zbog tebe je, 100 %

2. "Treba mi prostora."

Značenje: Moram da se udaljim što dalje od tebe.

3. "Previše smo slični."

Značenje: Smorila si me.

4. "Mislim da trebamo da se viđamo sa drugim ljudima."

Značenje: Ja se već viđam sa drugima.

5. "Mislim da je bolje da ostanemo prijatelji."

Značenje: Ne želim da cepam i svlačim odeću sa tebe. Zapravo, više volim kada je na tebi.

6. "Nisam spreman za vezivanje."

Značenje: Zamišljanje budućnosti sa tobom me užasava.

7. "Moram da se fokusiram na karijeru."

Značenje: Zapravo oslanjam se na koleginu pomoć, a ti ne trenutno ne uklapaš u moj plan za budućnost!

8. "Zaslužuješ bolje."

Značenje: Želim da raskinem sa tobom na najbezbolniji način tako da ne ispadnem kreten.

9. "Mislim da smo prebrzo ušli u vezu. "

Značenje: Proganjaš me i previše mi dosađuješ.

]]>
Thu, 18 Apr 2019 14:55:29 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/373536/saznajte-pravi-razlog-9-nacina-na-koji-muskarci-raskidaju-i-sta-oni-znace.html
Šta muškarci zapravo primete na ženama tokom prvog seksa!? http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/334765/sta-muskarci-zapravo-primete-na-zenama-tokom-prvog-seksa.html Foto: Profimedia Istraživanje je pokazalo da se žene za vođenje ljubavi s novim partnerom pripremaju čak i do 6 sati, a šta muškarci realno primete na ženi? ]]> Manikir, pedikir, depilacija, solarijum, losion za telo, donji veš, frizura i šminka, samo su neki od beauty rutina kojima žene žele da zablistaju u krevetu i očaraju novog partnera. Ali, muškarci su mnogo jednostavnija bića, pa neke stvari uopšte i ne primećuju.

PROČITAJTE JOŠ:

SAMO ZA SMELE I ISKUSNE: Najbolje seks poze iz knjige "Pedeset nijansi sive"!

NEVEROVATNO: Ovo je pet NAUČNIH DOKAZA da je dobro biti SINGL!

PRIZNAJTE SEBI: Ovo su znakovi da je vašoj vezi definitivno došao kraj!

Časopis Men's Health sproveo je istraživanje i svojim čitataocima postavio pitanje: Šta sve muškarci primete na ženi tokom prvog seksa? Iako su odgovori bili različiti, neki su se ponavljali više puta, i pokazali da muškarci ne primećuju sitnice poput senke na očima ili novih pramenova, dok su svakako miris kože i izraz lica okidači strasti.

Samopouzdanje

Nema ništa zavodljivije od žene koja se oseća sigurno u svojoj koži i ne libi se da to i pokaže. Kada ona skine garderobu, on ne primećuje bikini frizuru, suvu kožu ili pedikir, već erotični govor tela koji ga u samo nekoliko sekundi može oboriti s nogu.

Pokreti

Ženstveni hod, njihanje bokovima i pokreti tela koji odišu ženstvenošću jedni su od najjačih muških seksualnih okidača. On ne vidi vašu frizuru ili razmazanu maskaru već vaše telo, koje se njiše u skladu sa njegovim dodirima.

Izraz lica

Strast i žudnja koja se može videti na ženskom licu muškarcima je apsolutno neodoljivo. On neće primetiti losion sa šljokicama, već izraz lica tokom strastvenih zagrljaja. Slatke grimase na vrhuncu seksualnog čina njima su nešto posebno i uzbudljivo.

Obline

Nago žensko telo u polumraku sobe, prizor je kome ne može da odoli nijedan muškarac. On ne vidi vaše strije ili celulit, već zavodljivu siluetu ukrašenu ženstvenim stomačićem, zadnjicom, kukovima i grudima koje će ga oboriti sa nogu.

Miris

Svaka osoba ima svoj specifični miris kože. On ne želi da oseti vaš novi parfem ili toaletnu vodu, već prirodan miris vaše kože koji se pojačava tokom strastvenog vođenja ljubavi, a koji će kasnije rado osetiti na svojoj odeći i čaršavima nakon seksa.

]]>
Wed, 17 Apr 2019 15:33:14 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/334765/sta-muskarci-zapravo-primete-na-zenama-tokom-prvog-seksa.html
MUŠKE ISPOVESTI: Ovo su naše najveće seks greške zbog kojih se kajemo! http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/333236/muske-ispovesti-ovo-su-nase-najvece-seks-greske-zbog-kojih-se-kajemo.html Mislite da najveće stvari u ljubavi zbog kojih se muškarci najviše kaju imaju veze sa devojkom sa kojom nisu imali seks? Razmislite još jednom. Iznenadićete se šta su sve muškarci otkrili za portal Your Tango i zbog čega su najviše zažalili kada je reč o seksu. ]]> Foto:still.rs

1. "Imao sam blisku prijateljicu sa kojom sam imao nešto, ali smo nastavili da se viđamo i kada se udala. Nepotrebno je reći da smo sve upropastili i da sada više ne pričamo. Ona se odselila, i oboje smo krenuli svojim putem, ali kada bih mogao da vratim vreme, promenio bih ono što se dešavalo nakon što se udala. Uskočio sam u tuđi odnos i izgubio dobru prijateljicu", priznaje Edi (22).

2. "Spavao sam sa prijateljicom koja je bila na nekoj vrsti pauze sa svojim dečkom. To se desilo na njen predlog, ali je nekoliko dana kasnije zažalila zbog toga, pa je naš odnos postao zategnut i čudan", otkriva 26-godišnji Džejk.

3. "Žao mi je što sam izgubio nevinost pre braka. Postepeno shvatiš da ljudi sa kojima si spavao nisu osobe sa kojima bi bio na duge staze. Veliki deo sebe sam dao upravo njima - štomože biti vrlo emotivno. Na nekin način, sa tim devojkama uvek ćete imati neku vrstu emocionalne povezanosti, što će otežati da se zaista vežete za ljubav svog života", otkriva Markus (23), prenosi yourtango.com.

4. "Moja najveća greška je što sam spavao sa bivšom devojkom svog prijatelja. Nakon što se to desilo, priznao sam mu. Sada se više ne družimo. Mnogo se kajem", priznaje 26-godišnji Kris.

PROČITAJTE JOŠ:

PET SEKSI POTEZA koji će IZLUDETI svakog muškarca!

DA LI ON NEŠTO SKRIVA OD VAS? Šest znakova da sigurno laže!

ZALJUBLJIVANJE: Misteriozni tok misli svakog muškarca!

5. "Moja najveća greška je što sam seks doživljavao previše ozbiljno. Ponekad je seks toliko smešan i urnebesan, tako da morate biti u stanju da se ponekad smejete samom sebi - i pre, i posle. Kad se osvrnem unazad, shvatam da je sav pritisak koji sam nabacivao sebi bilo tako emotivno gubljenje vremena", objašnjava Džon (30).

 6. "Najviše žalim što sam spavao sa sestrom žene mog najboljeg prijatelja", ukratko priznaje Anup (31).

7. "Žao mi je što sam spavao sa devojkama koje nisam iskreno voleo", otkriva Sem (23).

 8. Dilan (24) žali što je spavao sa devojkom koja ga je ucenjivala da to uradi. "Kajem se što sam spavao sa saradnicom iz istog restorana u kojem sam radio. Nisam znao koliko je bila luda. Vozio sam je kući iz bara, kada mi je otela volan i skoro nas ubila. Rekla mi je da stanem kod najbližeg parka ili će zvati brata koji je u istom gradu bio policajac, i reći mu da sam je napastvovao. Trebalo je da kažem ne, ali sam ipak to uradio. Nakon toga je rekla da je spremna da ima bebu ukoliko je zatrudnela".

]]>
Wed, 17 Apr 2019 15:33:48 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/333236/muske-ispovesti-ovo-su-nase-najvece-seks-greske-zbog-kojih-se-kajemo.html
Šta je gore: Muška ili ženska prevara? http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/307879/sta-je-gore-muska-ili-zenska-prevara.html I muškarci i žene su podjednako skloni prevari, iako to rade iz potpuno drugačijih razloga. Ipak, postavlja se pitanje čija preljuba je gora? ]]> Iako ste možda mislili da su muškarci češći preljubnici u muško-ženskim odnosima, istraživanja pokazuju da žene zapravo nisu ništa bolje. Razlika je jedino u tome što jedni i drugi stupaju u preljubničke odnose iz potpuno različitih razloga. I dok su muškarci sposobni da razdvoje seks od osećanja, žene u svoje afere ne mogu, a da ne uključe srce.

Prema rečima Ijana Kernera, američkog seksualnog terapeuta, postoje velike razlike između načina, principa i razloga varanja kod žena i muškaraca.

Muškarci varaju kako bi obogatili svoj seksualni život, ojačali ego i zadovoljili seksualnu znatiželju. Ipak, i pored svega toga uglavnom se upuštaju u odnose u kojima ne postoji opasnost od otkrivanja.

S druge strane, žene varaju uglavnom kada su nezadovoljne svojom vezom ili brakom, kada pate za muškom pažnjom, kada se osećaju usamljeno i neprivlačno, kada žele da povrate samopouzdanje i da se osete seksi, ali i kada imaju potrebu da se osvete partneru.

Ijan Kerner na osnovu svega ovoga tvrdi da muškarci varaju zbog seksa, a žene zbog ljubavi. Frajeri vrlo lako razdvajaju seks od osećanja, dok je ženama za seks potrebna emotivna povezanost.

Iz ovoga se jasno zaključuje da su ženini razlozi za prevaru snažniji i jači, zbog čega se i smatraju ozbiljnijim i gorim po brak ili vezu.

]]>
Tue, 16 Apr 2019 15:09:46 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/307879/sta-je-gore-muska-ili-zenska-prevara.html
Šest najglupljih saveta za seks koje ste ikada pročitali! http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/269423/sest-najglupljih-saveta-za-seks-koje-ste-ikada-procitali.html Već je opšte poznato da je internet preplavljen informacijama raznog tipa, a naročito savetima o tome kako da budete što uspešniji u krevetu. ]]> Trikovi i saveti kako da budete što bolji u seksu mogu mnogo više da vam odmognu nego što će vam pomoći. Predstavljamo vam šest najglupljih saveta koje nikako ne biste trebali da poslušate.

1.Potrudite se da lpše mirišete

Verovatno ste već pročitali da ćete postati bolji ljubavnik ako budete lepše mirisali u krevetu. Tu se nalaze razni saveti, među kojima je i onaj gde vam sugerišu da operete donji deo tela!

Ovo je prilično glupo jer se podrazumeva da ćete se istuširati pre nego što legnete sa nekim.

2. Budite prijateljski silovatelj!

Iako mnogi ne znaju šta uopšte znači ovaj termin, pod ovim se podrazumeva da žene vole nevaljale tipove ili dominantne osobe koje će voditi ljubavnu igru. Prema ovom savetu ispada da samo muškarac sme da bude dominantan, a da žena ne sme da se prepusti strastima. Najbolje bi bilo da ovo ne pokušavate da ne biste ispli budala.

3.Budite dlakavo čudovište

Ovaj savet se odnosi na brijanje testisa. Međutim, ne vidimo kakve veze ima da li se obrijani ili ne sa time kakav ste ljubavnik.

4.Pormenite posteljinu

Sigurno živite u zabludi ako mislite da će se vaš seksualni život promeniti ako promenite posteljinu. Razni internet portali sugerišu kako je veoma bitno da odaberete pravu postaljinu za osobu sa kojom idete u krevet.

5.Pazite da ona ne postane seksualno zavisna o vama

Ovo je takođe veoma glup savet, jer mnogi portali navode da treba da stimulišete ženske erogene zone. To će upravo doprineti tome da ona postane zavisna od vas.

6.Molitva!

E, nakon sastanka, flerta, golotinje, skidanja, vreme je da se pomolite! Zamislite da treba jo i da porazgovarate sa Bogom.

]]>
Tue, 16 Apr 2019 15:12:10 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/269423/sest-najglupljih-saveta-za-seks-koje-ste-ikada-procitali.html
10 znakova da ste stvoreni jedno za drugo http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/269357/10-znakova-da-ste-stvoreni-jedno-za-drugo.html Mali signali koji otkrivaju da li ste zaista par iz snova… ]]> 1. Nakon što ste se u toku vikenda izvikali na svog dragog (možda zbog PMS-a), on izleće iz vašeg stana... ali vam ostavlja link za film za koji zna da će vam se svideti i donosi kolače.

2. Njegov moto je: „Ona je na prvom mestu“.

3. Kada je oribao vaš toalet dobrim deterdžentima i bacio salatu iz frižidera jer se „osećala“, jedino što ste mogli da pomislite je „Divno, pa on je pokušao da mi očisti stan...“

4. Nikada vas ne zivka na telefon kada ste u provodu sa drugaricama.

5. Samo vas dvoje se nalazite u „bašti požude“ gde imate sve što vam je potrebno. Jedino pravilo je da ne uberete cvet iz tuđe bašte.

6. Kao i vi, i on se nekontrolisano smeje u onim situacijama kada drugima i nije baš do smeha.

7. Sviđaju mu se vaše prijateljice i nikada nije negativno prokomentarisao nijednu od njih.

8. Spremate mu ekstra ljutu večeru, ali on tvrdi da je predivna, uprkos činjenici da mu suze oči i da se cele večeri skuplja u položaj fetusa, kriveći za to ručak koji je pojeo tog dana.

9. Kada ste se upoznali, nije čak ni bacio pogled na vašu predivnu, dugonogu i „obdarenu“ najbolju prijateljicu, za kojom svi muškarci jednostavno lude.

10. Nije vam zamerio što ste nenajavljeni banuli kod njega, a kamoli pomislio da ga proveravate. Ili, barem, nije rekao.

]]>
Mon, 15 Apr 2019 01:39:02 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/269357/10-znakova-da-ste-stvoreni-jedno-za-drugo.html
Intimna frizura otkriva vaš karakter http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/307775/intimna-frizura-otkriva-vas-karakter.html Muškarci, ukoliko ste odveli devojku u krevet pre nego što ste je bolje upoznali, dovoljno je samo da primetite kako se ona "frizira dole" i saznaćete o kakvom tipu devojke je reč... ]]> Žbunić

Depilirate samo ono što viri iz gaćica, dok svoju intimnu regiju čuvate sakrivenu ispod bujnog žbunića. Ova frizura opisuje ženu koja voli prirodnu lepotu i praktičnost pre svega. Skromna ste osoba koja zna šta hoće i ne voli da privlači previše pažnje.

Trougao

Da li ste znali da je ovo najčešća intimna frizura? Uklanja se veći deo dlačica, ali se ostavlja trougao. Ovaj tip depilacije opisuje dinamičnu ženu koja voli promene, ali istovremeno i sigurnost. Reč je o moralnoj osobi koja voli da se ponekad poigra seksepilom.

Pista

Ili drugačije rečeno čiroki – znate već na šta mislimo. Debljina linije može da varira, a dlačice se obično trimuju kako bi sve bolje izgledalo. Ovakav način depilacije otkriva otvorenu i komunikativnu osobu koja se ne boji promena i novih životnih prepreka, voli avanture, ali sve u granicama.

Brazilka

Jedna od najomiljenijih frizura muškaraca, zapravo se i ne može nazvati frizurom, jer tu ipak nema ničega. Brazilku nose slobodne i sigurne žene koje su svesne svog seksepila i žele da ga dodatno istaknu. One znaju šta žele i na koji način da dođu do svog cilja.

]]>
Mon, 15 Apr 2019 01:38:25 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/307775/intimna-frizura-otkriva-vas-karakter.html
10 seksi igrica za sva raspoloženja http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/265948/10-seksi-igrica-za-sva-raspolozenja.html Romantično, divlje, razigrano, uvrnuto, lenjo, strastveno, šta god da vam trenutno prija u skladu sa vašim raspoloženjem… ]]> Foto:B92.net

1. Razigrano

Zvuči čudno, ali malo rvanja po krevetu i sobi sa vašim dragim može biti seksi i uzudljivo. Razlog je fizički kontakt i dodirivanje vaših tela.

2. Dominantno

Preuzmite kontrolu. Vežite ga za krevet. Osećaćete se moćno i delovaće na vas uzbuđujuće. Ova poza omogućava i veće šasne za orgazam, jer je veći kontakt između njegove karlične kosti i vašeg klitorisa.

3.Pokorno

On preuzima ulogu dominatnog vezujući vam ruke iza leđa ili krevet. Onda ste njegova da radi šta hoće i udovolji vam. Za početak, na primer, oralno

4.Umorno

Orgazam je nabolji način da se opustite nakon posla i oslobodite se stresa. Recite svom partner da želite da vas dovede do vrhunca. Tipove pali kada znaju da ih želite i kada mogu da pokažu kakve su muškarčine.  

5. Relaksirano

Neka vam se partner pridruži u izležavanju u toploj vodi. Sedite između njegovih nogu tako da njegove ruke budu nestašne po vašem telu. Nežnim pokretima tela stimulišite i vi njega.

6. Izazovno

Kada želite da produžite iskustvo, probajte stani i kreni seks. Svaki put kada ste pred orgazmom, stanite, ohladite se tridesetak sekundi, pa nastavite. Nakon dva ponavljanja, orgazam će biti eksplozivan.

7. Pospano

Najbolja jutarnja gimnastika je seks. Dobar početak za dobar dan. Savršen način da vas probudi je da se privije uz vas i klizi rukama po vaše, telu, dok ste vi još sanjivi i lenji da biste ustali.

8. Velikodušno

Tipovi naravno više vole da dobijaju nego daju. Kada ste raspoloženi da počastite svog dragog oralnim seksom, na njemu je da legne i uživa. Počnite preko kondoma, a onda ga skinite i osećaj koji će pružati vaše usne i jezik biće intenzivniji nego inače.

9. Ambiciozno

Istovremeni orgazmi su skoro urbani mit. Možda će vam sledeći put biti od pomoći poza 69. Lezite na stranu, udobno se smestite na jastuk i krenite u lov na orgazam.

10. Nastrano

Ako vam je neprijatno da oslobodite svoju čudnu stranu, zamislite da ste neko drugi, izmislite sebi alter ego. Lakše ćete se osloboditi stega koje inače imate ako ste u “tuđoj” koži. Perika ili kostim će vam začiniti seks. 

]]>
Fri, 12 Apr 2019 00:20:24 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/265948/10-seksi-igrica-za-sva-raspolozenja.html
Utiče li razlika u godinama na vezu i kako? http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/307373/utice-li-razlika-u-godinama-na-vezu-i-kako.html Kao i za svaku drugu vezu, tako i za onu u kojoj je prisutna razlika u godinama, bitno je da se partneri poštuju, uvažavaju i imaju sličan pogled na svet! ]]> Foto.vecernji.hr

Nedostatke, kao i prednosti ovakvih veza, treba posmatrati iz razvojne faze mlađeg partnera. Naime, sigurno da odluka da se on veže za partnera koji je stariji deset ili i više godina nema istu težinu kada se donese u dvadesetim i u četrdesetim godinama.

Za trajnost veze važno je da su sličnost (u stavovima, razumevanju života, verovanju u partnerski odnos, vrednosnom sastavu...) i kompatibilnot izraženije od razlika. Veliki vremenski jaz u prolaženju kroz različite razvojne faze može dovesti do nerazumevanja, kao i do spomenutog preskakanja prirodnog toka ili vraćanja unazad.

Neke osobe, koje privlače mlađi partneri, svakim sledećim izborom mogu se opredjeljivati za sve mlađe partnere i tako se vraćati u neku fazu ličnog razvoja za koju su fiksirani, sabotirajući vlastiti razvoj. Osim toga, moguća je seksualna neusklađenost, usled fizioloških ograničenja, te ljubomora starijeg partnera prema mlađem, zbog njegovih većih mogućnosti izbora.

Ipak, bez obzira na navedeno, ovakve veze ne treba generalizovati. Uvek se dve duše mogu jednostavno "pronaći" bez obzira na godine, društveni status, distancu... Dok god postoje uzajamna ljubav, poštovanje i razumevanje, ne bi trebalo da dozvolite godine igraju značajnu ulogu! 

]]>
Fri, 12 Apr 2019 00:19:56 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/307373/utice-li-razlika-u-godinama-na-vezu-i-kako.html
Ovo su najveća muška razočaranja u seksu http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/323004/ovo-su-najveca-muska-razocaranja-u-seksu.html Bez obzira na to koliko bi muškarci hteli da se osećaju kao da su zvezde u sopstvenom porno filmu, obično je potpuno drugačije. Evo koja su najveća muška razočaranja u seksu. ]]> Foto:B92.net

Igračke za seks 

Kako je uopšte moguće takmičiti se sa povećim vibrirajućim i rotirajućim silikonskim penisom koji ima više brzina?! 

Preuranjena ejakulacija 

Možda će muškarac prilikom seksa reći da mu se to nikad pre nije dogodilo, ali preuranjena ejakulacija se događa stalno i to mnogim muškarcima predstavlja problem. 

To je to? 

Nije poželjno da žena nakon seksa pita: 'To je to?' Pa niste s njim u krevetu zbog mađioničarskih trikova. 

Muke pri oralnom seksu 

Nema ništa manje seksi od prisilnog osmeha nakon što je žena muškarcu pružila oralni seks i trčanja radi ispiranja usta. 

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) Nakon seksa sa ovom lutkom više nećete poželeti pravu ženu?

SEKSUALNE FOBIJE: 10 najčudnijih strahova u krevetu!

Šta vam otkriva njegov govor tela?

Prezervativi 

Da, oni štite od neželjene trudnoće i polno prenosivih bolesti, ali većini muškaraca nije prijatno da imaju seks s prezervativom. No, ipak pristaju na to. 

Seks u tišini 

Muškarcima treba ohrabrenje. Seks bez ikakvih zvukova može biti vrlo čudan, a muškarci bi voleli da ih partnerka nekako upozna sa tim da li sve rade kako treba. 

Previše buke 

Postoji uzdisanje iz užitka i zavijanje koje zvuči kao ranjeni jelen u šumi. Ovo drugo nije poželjno. 

Veličina nije važna 

Nemojte govoriti da veličina nije važna. Naravno da je važna! Možda ne za seks, ali muškarac koji ima veći penis osećaće se deset puta više muški. 

Još, još! 

Ne ide to tek tako. Nakon što muškarac postigne orgazam potrebna mu je pauza da bi opet bio spreman za seks. 

]]>
Thu, 11 Apr 2019 14:59:52 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/323004/ovo-su-najveca-muska-razocaranja-u-seksu.html
Četiri stvari koje muškarci i žene prvo požele na partneru http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/360688/cetiri-stvari-koje-muskarci-i-zene-prvo-pozele-na-partneru.html Privlačnost između pripadnika suprotnih polova teško se može objasniti ili definsati jednom rečenicom, no sudeći po posljednjem istraživanju sprovedenom na uzorku srećnih parova neke zajedničke odlike postoje. ]]> Foto:B92.net

Istraživanje srovedeno na uzorku od 167 parova koji su u braku ili stabilnoj vezi u trajanju od svega par meseci pa sve do 53 godine došlo je do vrlo zanimljivih podataka koji mogu razjasniti veliko pitanje - šta to najviše privlači žene, a šta muškarce. 

Iako se privlačnost teško može meriti i upoređivati, odgovori koje su ponudili ispitanici bili su vrlo slični. I dok je muškarcima na prvom mestu fizički izgled, koji dalje nadopunjuju mnogo važnije karakterne osobine, većina žena iz ankete je tu osobinu stavila na poslednje mesto. 

Donosimo listu najprivlačnijih osobina poređanu po važnosti: 

Šta muškarce privlači kod žena: 

1. Fizički izgled 

2. Dobrodušnost 

3. Odanost 

4. Inteligencija 

Šta žene privlači kod muškaraca: 

1. Stabilnost 

2. Inteligencija 

3. Dobrota 

4. Fizički izgled

]]>
Thu, 11 Apr 2019 15:00:31 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/360688/cetiri-stvari-koje-muskarci-i-zene-prvo-pozele-na-partneru.html
Svako je ovo bar ponekad poželeo: Najčešće seksualne fantazije http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/306172/svako-je-ovo-bar-ponekad-pozeleo-najcesce-seksualne-fantazije.html Nije bitno u koliko ste dugoj vezi, da li nekoliko godina ili meseci, uvek je važno da u krevetu postoji strast. Seksualne maštarije su zapravo deo srećne veze, jer znači da imate potpunu slobodu sa partnerom, a to je važno, kako u spavaćoj sobi, tako i van nje. ]]> Foto:zenskikutak.rs

Uvek je najbolje biti iskren oko sopstvenih seksualnih želja, te priznati partneru o čemu fantazirate, a onda i poraditi na tome da maštu pretvorite u javu. Verovali ili ne, oko 95% ljudi tvrdi da imaju seksualne fantazije. Prema istraživanju sprovedenom na Univerzitetu u Granadi, žene obično maštaju o romantičnim stvarima i to češće nego muškarci. Muškarci, međutim, maštaju o stvarima koje uključuju promiskuitet i slično. Ali, to naravno nije pravilo.

Mnogo je fantazija koje su "normalne", tačnije možete da ih ostvarite sa partnerom,a da ne pomisli da ste potpuno "skrenuli". Podelite svoje želje, eksperimentišite i otkrijte šta vam najviše odgovara kao paru. Možda iznenadite sami sebe... Evo i najčešćih seksualnih fantazija!

Seks u kancelariji: 56 odsto žena i 61 odsto muškaraca imaju seksualne fantazije koje uključuju seks na radnom mestu. Zašto istu stvar ne biste isprobali, ako vam se pruži prilika, naravno? maštate.

Dominacija: Veliki broj žena sanja o muškarcu koji će poštovati svaku njihovu želju. Možda nije loše da se konačno oslobodite i pokažete malo dominacije u krevetu koristeći lisice i slične stvari koje će itekako doprineti čitavom doživljaju. Vredi pokušati.

Seks na otvorenom: Jeste li ikada maštali o tome? Priznajte da vam je padalo na pamet. Ako budete u prilici pokušajte da isprobate seks pod vedrim nebom, negde na nekom napuštenom mestu. Čak i ako postoji rizik da će vas neko uhvatiti na delo, to će sigurno pojačati uzbuđenje i želju.

Seks na terasi, pored prozora... : Neke studije tvrde da čak 19 odsto ljudi mašta o tome da ih drugi gledaju tokom seksa, a njih 5 odsto mašta o skidanju odeće u javnosti. Ono što morate isprobati je seks na terasi ili pokraj prozora.

Fantazija o strancima: Mnoge ljude uzbuđuje kada maštaju o seksu s potpunim neznancem. Pokušajte to i vi sami, napravite malu "predstavu" - bez obzira koliko dugo poznajete svog partnera, pravite se da ga uopšte ne poznajete. Obucite drugačiju odeću, napravite novu frizuru, "promenite" ime i odigrajte pravu malu scenu novog upoznavanja.

Snimanje seksi snimka: Prema časopisu "Men's Health", 40 odsto žena volelo bi da napravi seksi video sa svojim partnerom. Takođe, u 2012. godini 28% žena je to i uradilo, a očekuju se da će se ove godine taj broj popeti na 52%. Pokušajte i vi, budite otvoreni i spremni za eksperimentisanje – to vas može dodatno povezati. Samo ne zaboravite, da nakon što video pogledate, isti dobro sakrijete ili obrišete.

Seks u troje: Studija LELO pokazala je da je 20 odsto ljudi probalo seks u troje, kao i da bi to ponovili. Da li je to ipak previše za vas?

Seks u javnosti: 64 odsto žena mašta o tome da izađe iz spavaće sobe i budu nestašne u javnosti – bilo da se radi o dvorištu, liftu, plaži... 

]]>
Wed, 10 Apr 2019 16:14:47 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/306172/svako-je-ovo-bar-ponekad-pozeleo-najcesce-seksualne-fantazije.html
Taktike koje pale: Postanite magnet za muškarce http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/307219/taktike-koje-pale-postanite-magnet-za-muskarce.html Svaka žena ima svoj način na koji zavodi i privlači muške poglede. Međutim, da li ste se ikada pitali koja je od svim mogućih taktika zapravo najbolja? Mi smo tu da vam otkrijemo tajnu. ]]> Foto:telegraf.rs

Nekim ženama lako ide od ruke da privuku muškarce i nateraju ih da se u startu zaljube do ušiju, dok kod drugih, taktike kojima se služe teže pale. Ipak, svaka dama bi trebalo da razmisli o svom načinu zavođenja, ne bi li došla do idealnog rešenja koje će privući frajere poput magneta.

Pa drage dame, ukoliko je u vašem sistemu zavođenja nešto zapelo, i već duže vreme ste same, vreme je da upoznate taktike koje najviše pale kod frajera.

1. Taktika

Mnogi tvrde da je ključ uspeha u privlačenju jačeg pola pokazivanje nezainteresovanosti. U tome ima istine, ali pri takvoj igri morate da pazite na to s kim imate posla i koju dozu ove igrice smete da primenite prema datoj osobi.

Ukoliko na dejt idete sa nekim koga ne poznajete, preterana nezainteresovanost jedino može da mu ostavi pogrešan utisak, odnosno da ubedi muškarca da vam se nimalo ne dopada i da on tu nema šta zapravo da radi. Znači, taktika neće upaliti, već će ubiti svaku šansu da budete zajedno.

Međutim, ukoliko ovu igru primenite ka nekome koga poznajete izvesno vreme, bio to kolega s pola ili komšija s kojim se već duže vreme muvate, mogli biste da profitirate tako što ćete ga još više privući k sebi i naterati ga da se za vas bori poput lava.

2. Taktika

Druga taktika koju možete da primenite je taktika pristupačnosti i šarmantnosti. Prema istraživanju doktora Džeremija Nikolsona, jednog od cenjenijih autora u časopisu “Psychology Today” pokazalo se da su osobe koje su na prvom sastanku bile šarmantne i fine zapravo ostavljale bolji utisak na partnere, ali ne na duže staze.

S druge strane, oni koji su bili nepristupačni i nedodirljivi, bili su manje simpatični, ali su ipak u dejt partnerima budili jako interesovanje.

Ipak, doktor Nikolson napominje da je i u jednom i u drugom slučaju reč o psihološkim igricama, koje ukoliko se nastave u vezi, mogu da prizvedu odnos koji nije zdrav i funkcionalan.

Zato Džeremi savetuje da u muško-ženskim odnosima budete svoji i da se ponašate onako kako se inače ponašate, jer je to jedini način da u vezi ostvarite dugoročnu sreću.

]]>
Wed, 10 Apr 2019 16:14:08 +0200 Ona i On http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/307219/taktike-koje-pale-postanite-magnet-za-muskarce.html