Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

25. 05. 2013.

Zapečeni fusili sa piletinom

Peršun i celer daće potpuno novi ukus uobičajenoj kombinaciji testa i piletine.

Zapečeni fusili sa piletinom

Sastojci

400 g fussili rezanaca
so
1 veza peršuna
1 veza celera
250 g koktel paradajza
1 čen belog luka
150 g pilećeg fileta
2 kašike putera
biber
150 g parmezana
250 ml neutralne pavlake

Priprema

1. Skuvati rezance po uputstvu s pakovanja. Iseckati začinsko bilje. Paradajz iseći na četvrtine ili polovine, zavisi od veličine. Iseckati beli luk. Šunku iseći na tanke trake ili kockice. Zagrejati rernu na180 stepeni.

2. Zagrejati maslac, pa propržiti začinsko bilje, meso, paradajz i beli luk. Začiniti prema ukusu. Procediti rezance i presutiih u nauljenu vatrostalnu posudu. Rasporediti preko prodinstano povrće i meso.

3. Razmutiti sir i pavlaku, posoliti i pobiberiti. Preliti i staviti da se zapeče (oko 10 minuta).

Izvor: Adriamedia

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Možete li da zamislite život bez Android telefona!?

Ma kakvi, ne znam gde mi je glava ako mi telefon nije pri ruci!

Ne, previše sam se navikao na sve mogućnosti koje moderni telefoni pružaju!

Naravno da mogu, ni nemam takav telefon, niti mi treba!

Uspaničim se čim mi se baterija isprazni, zavisan sam od svog smart telefona!

Nemam telefon uopšte!

Rezultati