Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

24. 07. 2013.

Krompir sa pavlakom i začinskim biljem

Začinsko bilje je najzdravije i najaromatičnije kad je sveže. Ono će krompiru dati neverovatan ukus.

Krompir sa pavlakom i začinskim biljem

Sastojci

600 g sitnijeg mladog krompira
1 veća vezica mešanog začinskog bilja - peršuna, kiselice, kapra, vlašca, list korijandera
250 g kisele pavlake
2 kašike putera
so, biber

Priprema

1. Krompir operite i kuvajte u slanoj vodi oko 20 minuta.

2. Začnsko bilje sitno naseckajte, izmešajte s pavlakom i sos začinite solju i biberom po ukusu.

Krompir ocedite, isecite na kolutove pa ga na vatri protresite na vrućem maslacu i izmešajte sa zelenim sosom.

Izvor: stvar ukusa

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Možete li da zamislite život bez Android telefona!?

Ma kakvi, ne znam gde mi je glava ako mi telefon nije pri ruci!

Ne, previše sam se navikao na sve mogućnosti koje moderni telefoni pružaju!

Naravno da mogu, ni nemam takav telefon, niti mi treba!

Uspaničim se čim mi se baterija isprazni, zavisan sam od svog smart telefona!

Nemam telefon uopšte!

Rezultati