Povećaj veličinu slova
Vrati na prvobitnu veličinu slova
Samnji veličinu slova
štampaj
štampaj
Pošalji prijatelju
Foto:novine.ca
Sastojci:
- 500 g tankih kora
- 2 dl ulja
- 2 dl kisele vode
- 200 g praške šunke (Ili neke druge po želji)
- 150 g belog sira
- 2 jajeta
- 1 pavlaka
- malo kečapa, origano
Priprema: Prve dve kore poprskajte uljem i kiselom vodom, a druge dve kore premažite pavlakom i filujte sitno seckanom šunkom. Treće dve kore premažite kečapom, pa preko toga pospite origano. Sledeće dve kore premažite sirom i jajima pomešanim kao za gibanicu. Ređajte tako naizmenično sve dok imate kora.
Umotajte kore u rolnu, pa umotanu rolnu premažite uljem i stavite u prethodno zagrejanu rernu da se peče. Kada je izvadite, pitu možete posuti rendanim kačkavaljem. Isecite pitu na rolne i služite dok je topla.
Izvor: novine.ca
Nema komentara.