Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

08. 03. 2017.

Cezar sendvič

Prepoznatljiva Cezar salata u malo drugačijem obliku.

Cezar sendvič

Foto:stvarukusa.rs

SASTOJCI:

  • 2 filea pilećeg belog mesa
  • kašičica ulja
  • manja glavica zelene salate
  • 2 kašike grčkog jogurta
  • kašika rendanog parmezana + nekoliko listova za dekoraciju
  • malo soka od limuna
  • kašičica kapra
  • 2 parčeta hleba
  • čen belog luka
  • so, bibeR

PRIPREMA:

1. Piletinu premažite uljem, posolite i pobiberite o želji, azatim ispržite u zagrejanom ulju po 7 minuta sa svake strane.

2. Pomešajte grčki jogurt, rendani parmezan, malo limunovog soka i kapar, a zatim dodajte kašiku hladne vode. Sve promešajte i začinite po želji.

3. Tostirajte hleb, pa jednu stranu istrljajte čenom belog luka. a ostatak belog luka dodajte pripremljenom prelivu.

4. Stavite na hleb zelenu salatu, pa preko isečenu piletinu i prelijte sosom. Ukrasite listovima parmezana.

Pročitajte još:

Kako da napravite ČIPS u mikrotalasnoj rerni!

BRZO, LAKO, SLASNO: Keks torta koja će vas oduševiti!

ZDRAVA POSLASTICA: Kolačići od banane bez šećera!

 

 

Izvor: Stvarukusa.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage