Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

20. 11. 2017.

NAJLEPŠI NAPITAK ZA ZIMSKE DANE: Kako da pripremite kuvano vino!?

Osim za dobro raspoloženje, kuvano vino je dobro i da spreči prehladu ali i da zagreje krv.

NAJLEPŠI NAPITAK ZA ZIMSKE DANE: Kako da pripremite kuvano vino!?

Foto:stvarukusa.rs

SASTOJCI

  • 750 ml crnog vina
  • 100 g šećera
  • štangla cimeta
  • po 2 zvezdasta anisa i karanfilića
  • 3 kašike soka od limuna
  • 2 kašike rendane kore od pomorandže

PRIPREMA

Sve sastojke sipati u lonac i prokuvati.

Savet:

Ukusno je i belo kuvano vino kome treba dodati pomorandžu isečenu na kolutove, 3 karanfilića, 500 ml soka od belog grožđa i štapić cimeta. Zagrejati i dodati 500 ml belog vina.

PROČITAJTE JOŠ:

POSLASTICA KOJA IMA UKUS DETINJSTVA: Kifilice sa džemom

NEODOLJIVA, TRADICIONALNA POSLASTICA: Kardamom baklava

LJUBAV NA PRVI ZALOGAJ: Domaći kakao krem

 

Izvor: Stvarukusa.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage