Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

29. 01. 2019.

Teleće šnicle u slatkoj pavlaci

Ukus šampinjona u kremastom sosu učiniće ove šnicle nezaboravnim zalogajima.

Teleće šnicle u slatkoj pavlaci

Foto:zenskikutat.rs

SASTOJCI:

1 kg telećih šnicli

3 jajeta

4 kašike brašna za pohovanje

700 g seckanih u listiće šampinjona

2 glavice sitno seckanog luka

700 ml slatke pavlake

3 kašike ulja

so, biber

PRIPREMA:

1. Šnicle ispohujte. Na ulju propržite luk, dodajte šampinjone, začinite solju i biberom.

2. U podmazan pleh ređajte red šnicli, red fila, sve dok se ne utroši sav materijal. Na kraju nalijte slatkom pavlakom i zapecite.

3. Ovo jelo najčešće se služi s kroketima od krompira.

Izvor: zenskikutak.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Možete li da zamislite život bez Android telefona!?

Ma kakvi, ne znam gde mi je glava ako mi telefon nije pri ruci!

Ne, previše sam se navikao na sve mogućnosti koje moderni telefoni pružaju!

Naravno da mogu, ni nemam takav telefon, niti mi treba!

Uspaničim se čim mi se baterija isprazni, zavisan sam od svog smart telefona!

Nemam telefon uopšte!

Rezultati