Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

20. 03. 2017.

Čorba od pečuraka

Ovu čorbu možete pripremiti sa raznim pečurkama po želji - šampinjonima, lisičarkom, bukovačom, vrganjima...

Čorba od pečuraka

Foto:zenskikutak.rs

Sastojci:

1/4 kg pečuraka (mogu šampinjoni)

šoljica ulja

2 kašike projinog brašna

so

Priprema:

1. Pečurke operiei, osušite i isecite na režnjeve.  

2. U šerpi zagrejte ulje, dodajte pečurke i na tihoj vatri dinstajte da pečurke potpuno omekšaju.

3. Zatim pečurke prelijte toplom vodom. Dodajte projino brašno i sve zajedno kuvajte. Kada se brašno skuva, čorba je gotova. 

4.Čorbu služite dok je još topla.

Izvor: zenskikutak.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage