Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

30. 07. 2020.

UZ POMOĆ MOĆNE METODE P.E.A.T. ZAUVEK MENJATE ŽIVOT IZ KORENA!

Tatijana Milana Nikčević naučiće vas kako da savladate probleme u ljubavi, poslu, novcu i zdravlju jednostavnom metodom koja će vas ostaviti bez daha

UZ POMOĆ MOĆNE METODE P.E.A.T. ZAUVEK MENJATE ŽIVOT IZ KORENA!

P.E.A.T. metoda obuhvata nekoliko tehnika čuvenog Slavinskog koje mogu pomoći svakome ko želi promeniti i poboljšati kvalitet svog života, ali i delovati na svoj duhovni razvoj. Upravo ovu metodu će vam pedstaviti Tatijana Milana Nikčević koja je najbolji predavač u ovoj oblasti i koja će vas uvesti u svet P.E.A.T. metode. 

Ekipa portala PressOnline razagovarala je sa njom, te vam predstavljamo sve što bi trebalo da znate o ovoj metodi.

Došli ste iz Kalifornije da bi na nagovor prijateljice, koja je lično iskusila vaše seminare, u maju 2018 godine napravili besplatno predavanje o metodama samorazvoja na polju isceljivanja, neutralisanja stresa, traumatičnih iskustava, promna karakternih osobina, navika... Hoće te  li nam reći nešto o tome? 

- Da, predavanje je namenjeno svima koji žele da rade na sebi, da shvate koji su to nesvesni unutrašnji pritisci koji nas nagone da radimo neke stvari na određene načine, da identifikujemo spoljašnje znakove koji se odražavaju na unutrašnje procese, da poboljšamo lične i profesionalne odnose, da budemo efikasniji neutrališući blokade i potisnute sadržaje koje nosimo sa sobom od malih nogu. 

 Kao što kaže Jung  "Sve dok nesvesno ne dođe na mesto svesnog, ono će voditi naš život, a mi ćemo to zvati sudbinom”…  Ovo su relativno nove i ne baš poznate metode u široj javnosti, koje omogućavaju transformaciju stanja jedinke, kroz osvešćenje i integraciju potisnutih emotivnih naboja, što se automatski reflektuje na sredinu. Tako se menja sredina..a i lična sudbina...   Svesni smo šta znam. Znamo šta ne znamo, ali ima stvari za koje ne znamo da ne znamo, dok im se ne izložimo. Jer  ”Um izložen novoj ideji se više nikada ne vraća u svoj prvobitan oblik” 

 U vašim youtube predavanjima najcesce spominjete P.E.A.T. metode, zašto? 

- Kao hobi, iz ljubavi, držim predavanja o raznim metodama ličnog razvoja, a P.E.A.T. je po meni najbolji metod koji neko može da nauči kroz radionice za jedan vikend. To je relativno nova metoda koja je i dalje u razvoju (Slavinski je adaptirao  2000 god. staru praksu koju je predočio razumljivo kroz psihologiju danšnjice), a dizajnirana je za brzo uklanjanje "tereta" na podsvestnom nivou (stresa, emocionalnih blokada, napetosti, ljubomore, potisnutih emocija, strahova, fobija, otpora, anksioznost, kompulsivnosti, mane, slabosti, problemi u odnosima i sl.). Ono što je izvanredno je brzina kojom se pdolazi do rezultata, a u pitanju je protokol, pa nije potrebno biti posebno duhovan ili drugačiji, već svako ko zna da čita i prati upustva može naučiti i odmah praktikovati ove metode na sebi i drugima.

 Ono što je izvanredno i što  P.E.A.T čini drugačijim je to što je on izuzetno efikasan i brz!  Uklanjanje stresa ili trauma, loše memorije, ili postojeće loše navike i kreiranje novih, može da se realizuje u samo jednom tretmanu. Alkohol, droga, hrana i druge glavne ovisnosti mogu uzeti i do 7 tretmana.

Takođe metode su idealne za one koji žele privatnost jer P.E.A.T  nije tradicionalni proces kliničke psihologije, gde govorite o svom problemu. Ovde nema rekla-kazala, ili on je uradio to ili ovo. Ne, jer  kao što je Nikola Tesla rekao: " Svaki put kad pričamo o nečemu, mi to nešto o čemu govorimo hranimo sa novom energijom, i tako priča- trauma- stres ili što god o čemu se govori raste i jača. Stara energija samim tim i dalje je prisutna, postaje još moćnija, jača i više instalirana u našoj psihi.

 Takodje P.E.A.T. nudi elemente procesa koje još nisam videla u drugim metodama, a to je što po završenom procesu pitamo klijenta: 

1. Da li ima još neki sadržaj u vezi originalnog problema? Ili nešto što se protivi razrešenju ovog problema? Ako se  neki sadržaj pojavi iz nesvjesnog - onda i to rešavamo. 

2. Pitamo da li klijent ima osecaj da bi taj problem mogao ponovo da se vrati u budućnosti,  mimo njegove volje? Ako kaže da ili možda - onda rešavamo i budućnost.  

Inače, meni najinteresantnije, cirkularno procesovanje iliti rad sa metapozicijama. Neki problemi su lične prirode, naprimer imate problem sa prijateljem, komšijom, itd. Tada tražimo od klijenta da on oseti sve predstave i naboje koje je projektovao na prijatelja, U realnom životu mi nikada nemamo relaciju odnos sa stvarnim ljudima, već sa projekcijama koje imamo o drugima. Iznenadim se kada  vidima, kako su ljudi šokirani kada osete te projekcije i prestave koje gaje o drugima i shvate da su svi odnosi samo u nama. Tako da se često dešava da u tim meta pozicijama ima više naboja nego u JA  poziciji kada se radi proces iz ugla sebe. Nakon tog procesa odnosi se transformišu kompletno i u “relanom” životu.

 Ko može da dođe i nauči PEAT metode? 

 - Svako može naučiti P.E.A.T. metode i sam sebe neutralisati nagomilane energetske naboje nerešenih potisnutih emocija, blokada, tuđa  ubeđenja koja nas guše, a gajimo ih kao da su naša verovanj Zato nam se stalno ponavljaju iste priče, drame, gde se samo učesnici “glumci” menjaju… 

 Nema preduslova da naučite P.E.A.T. metode. Tehnike su praktične i korisne, brze, predvidljive, lako se apliciraju i na sebi i drugima. Po završetku P.E.A.T. radionica učesnici će biti oficijalno registrovani i dobiti certifikat  P.E.A.T. praktičara za rad na sebi, familiji, prijateljima ili klijentima.  

Postoje dve kategorije učesnika, a to su učesnici koji nakon P.E.A.T. znanja, prakse i sertifikata odaberu upravo P.E.A.T. kao karijeru. Taj izbor im donosi više od finansiskog uspeha, budući da će biti alatka transformacije i širenja duhovnosti (rešavanjem problema rasterećujemo potisnute naboje i uzdižemo na višoje frekvenciji življenja) Dok se god nesvesno bavimo emocionalnim potisnutim nabojima imamo smanjen kapacitet duhovnosti) i  učesnici koje žele uštedeti i vreme i ozbiljan novac (za godine provedene kod psihologa žaleći se na svoje probleme), jer će kroz ovu radionicu neutralizirati svojih 10 važnih problema po ličnom izboru i odmah iskusiti neposredne rezultate u promeni svojih percepcija i osećaja koja se reflekutuju u realnosti življenja. Plus, naučit će metode koje kasnije mogu koristiti u svim prilikama da sami neutrališu svoje probelme. Moram naglasiti da je ovo seminar koji se odradi samo jednom u životu, iako ja dajem besplatnu obnovu-utvrđjivanje gradiva na sledecoj radionici (ili preko video zapisa), jer smatram da je prvi seminar iskustveni, ali neće biti potrebe obilaziti jednom mjesečno razne seminare gde rešavate po jedan problem, već nakon prvog seminara možete sami svakog dana da neutrališete (sebi i vama dragim osobama) stare negativne emotivne naboje ili kada vam se pojavi neki novi negativni naboj vi ga odmah neutrališete u privatnosti svoga doma.

 Možete li mi bolje objasniti šta “rade” intergacije? 

- Kada je emocija kompletno integrisana tj. neutralisana, onda nema potrebe da se pojavljuje “jovo-nanovo” u sadašnjosti. Integrisanjem ili  neutralizaciom završavamo sa “vrćenjem u začarani krug” i postavimo sva neproduktivna verovanja, traume, drame itd. vezene za određene potisnute emocije iza sebe… Postavimo memoriju u prošlost - tamo  gde joj je i mesto, da je više ne nosimo sa sobom..(ista stvar kao i sa željama, ciljevima, planovima, itd. kreirane u konfliktnim situacijama. Jednom kada nam se ispuni želja ona je integrisana.. (npr. želja mi je da kupim auto, dan posle kupovine auta nema smisla da me pitate da li to još uvek želim,  jer je taj plan već ispunjen.  Namerno nisam rekla želja, jer je želja sama po svojoj definiciji nešto nedostižno.) A taj emotivni teret je glavni razlog nezadovoljstva, umora i bolesti, vi mi kažite šta vas boli i ja ću vam reći koji je uzrok te boli. Sve je usko uzročno-posledično povezano. Na mojim radionicama učim metode za uklanjanja akutnog bola, različite aktuelne metode iscjeljenja, edukacija I i osvešćenje podsvesnih igrica koje igramo sa drugima i sami sa sobom,

Kome su potrebne te P.E.A.T. metode? 

- Svima! Nema osobe koja nema potisnute emocije ili stresne situacije. Šta god ne obradimo, to postaje deponovan psihološki sadržaj u našoj podsvesti, koje da bi zadržalo sebe u "životu" kreira situacije na podsvjesnom kako bi se ponovo manifestovalo - najčešće kada nam to najmanje treba – često u obliku neprikladnim za situacije (kroz naše impulsivne reakcije). Emocionalne blokade smo stvorili u prošlosti kroz negativna iskustava, potisnute i nerešene emocije, samoporažavajuća ponašanja, obrasce i samo-ograničavajuća uverenja koja doprinose samo-sabotažama. Manifestuju se kao odbrambeni mehanizam koji se bavi duboko potisnutim emocionalnim bolnim iskustvima u traumatskim, destruktivnim i disfunkcionalnim situacijama. 

Ponekad, imamo iskustvo u sadašnjosti, gdje neki "okidač" situacija aktivira nepoželjne potisnute osećaje iz prošlosti (na podsvesnom i nesvesnom nivou). Naše telo doslovno snima sve i drži i čuva sve potisnute emocije dok im ne dozvolimo integraciju i neutralizaciju. Inače se odvija borba između nesvesnog i svesnog što rezultira u nekom obliku bolesti – sada znamo da svaki deo tela odgovara određenoj psihosomatici. Potisnute emocionalne blokade mogu nastati i u detinstvu, a imati posledice dugo nakon toga.

 Pa, kako se rade  P.E.A.T. metode i koliko traje jedan takav process? 

- Na radionicama učesnici uče po dve razlicite P.E.A.T. metode na dan. Učesnik može da prisustvuje jednom, dva ili sva tri dana radionica. Svaka je za sebe posebna i sve rade sa glavnim sadržajima svesti. Na primjer u Dubokom Peatu polazimo od problema, a onda otkrivamo sve dublje sadržaje koji vode do najdubljeg uzroka problema. Ne rešave se samo posledica nego i uzrok. Tretman traje prosečno od 10-30 minuta. Kada dođete do najdubljeg nivoa na lancu, problem trajno iščezava. Neutralizacijom rešavamo fundamentalni problem zauvek.  Učesnik tada shvata svoju osnovnu životnu igru koju je igrao u mnogim varijacijama nesvjesno i prisilno i tada je oslobođen svojih glavnih kompulzija. Peat se bavi sa uzrokom a ne sa posledicom što je često slučaj kod većine psiholoskih pokreta.   

Ko je osmislio PEAT  metode? 

- P.E.A.T. je metoda i kruna rada Slavinskog i sastavni je deo njegove spiritualne tehnologije. Spiritualni razvoj je integracija nesvjesnih sadržaja. Zbog nesvjesnih, potisnutih sadržaja i nastaju problemi u svakidašnjici. Dok se god nesvjesno ili svjesno bavimo tim emotivnim nabojem mi imamo smanjen kapacitet da gledamo stvari sa višeg stanja svesti.

Za nas kao ljudska bića postoje  dve osnovne mogućnosti za sticanje iskustva: dualistička svest i svest jednosti.    Većina ljudskih bića živi na dualističkom planu u kojoj oni vide, opažaju i doživljavaju sve u suprotnostima: dobro i zlo, stvaranje i razaranje, naprijedovanje i povlačenje

 Vi živite u Americi, pa kako ocenjujete nivo duhovnog osvešćenja na našim prostorima?

- Svaka sredina ima svoje kontradikcije i privilegije. Uslovljena razmišljanja. po mom iskustvu u S.A.D.  ti si  ono što biraš da budeš, a ne nešto što si nasledio. Da mozes da kreiras bilo šta za sebe i svoj život.  Da nije ljudsko poreklo to što pravi ljude uspješnim, već um koji je programiran na uspjeh. To može da ima svako, umjesto “priča” koje nastaju kao opravdanje za neuspeh.   Što je još uvjk aktuelno kod nas, a zaboravlja se da su to samo priče koje imaju samo ono značenje koje im mi sami damo. Kod nas je sve manje više relaksirano, nema presije koja je očigladna u poslovanju na zapadu, što je lep osjecaj. Na šta se čovjek fokuisira to i doživljava i time nalazi opravdanje i dokaze za svoja razmisljanja, bilo da su ona pozitivna ili ne.   Licno smatram da se treba usavršavati tokom celog života,  zamislite kakav bi progress bio kada bi svaka 10 osoba našla svoj unutrašnji mir koji se projektuje iznutra. Kada shvatimo da sve što nas nervira kod drugih nešto što smo potisnuli nekada davno, a muči nas a ne druge! E,  o tome ja pričam svo vreme. Ali  ovo su sada opsirne teme. Imate pod mojim imenom na youtube kanalu preko 100 mojih video-predavanja koja dovode do uvida i osvješćenja stvari koje smo radili po automatizmu, koje su nam nametnute.  Sve je počelo spontano pre 7 godina kada sam morala odraditi 750 sati prakse, da bih dobila licencu TA psihoanaliticara i pošto sam bila u škripcu sa vremenom zbog profesije u arhitekturi (www.flowmn.com), napravila sam uvod za one ljude koji žele da rade psihoterapije samnom- da se ne bih ponavljala, međutim počela sam vremenom da dobijam ozbiljan broj pisma iz bivših republika bivše Jugoslavije od ljudi koji tvrde da su im ta predavanja transformisala život. I tako jedno po jedno predavanje, pa sada imate pregršt raznih tema koje imaju pozitivan udar na slušaoce.  Poslušajte sami, pa mi na predavanju recite vaše utiske i dođite na seminar i radionice.

Seminari će biti održani u Beogradu, Zagrebu i Podgorici po sledećim terminima:

Maj   5 -   7,  2018 Hotel Philia u Podgorici, Crna Gora.

Maj 12 - 14 , 2018 Hotel Belgrade u Beogradu, Srbija.

 Maj 19 - 21 , 2018 Hotel Belgrade u Beogradu, Srbija.

Maj 25 - 27 , 2018 Hotel Zovko u Zagrebu, Hrvatska.

Seminari P.E.A.T. se sastoje iz tri nivoa:

Nivo I

Dan: SUBOTA

 Vreme: od 11h do18h

Cena I nivoa seminara/radionice gde će te naučiti 3 metode je 100e u tu cenu je uključen i webinar Bazičnog PEATA (da obnovite i usavršite gradivo). 


1) Metoda: BAZIČNI PEAT 

Najlakši metod za naučiti i generalno najpraktičnija metoda u svim prilikama. Može da se aplicira za skoro sve što ima emotivni naboj - strahovi, fobije, otpori, anksioznost, kompulsivnosti bilo kog tipa, nepoželjna ponašanja, mane, slabosti, napadi panike, ljubomora, strah od javnog nastupa, otpori, stres, nesanica, depresija, prejedanje, agresivno ponašanje, napetost, osećanje niže vrijednosti, potreba za privlačenjem pažnje, neuspjeh, problemi u odnosima, ankcioznost, nesigurnost, nervoza, krivica i slično. Sve što ima naboj - mi doživljavamo kao problem.
Naši problemi, negativna stanja i reakcije a takođe i neoptimalna ponašanja, uzrokovana su onim što nazivamo mentalni i emocionalni "naboj" - sadržaji nesvesnog, potisnute misli i emocije koje smo stvorili tokom života, u različitim iskustvima a koje se aktiviraju automatski i kompulsivno u različitim životnim situacijama i stvaraju nepoželjne reakcije, stanja i ponašanja, drugim rečima “kreiraju probleme". Tretman traje prosečno od 10 do 20 minuta

2) Metoda: JUNG / SLAVINSKI METOD 
Metoda omogućava da se u roku od 5-10 minuta neutrališe naboj sa svih loših stresnih situacija, trauma, dramatičnih iskustava, čije memorije i dan danas nosimo sa sobom. Ova metoda takodje može da se aplicira za BUDUĆNOST. Često, prekognitivno znamo da nas čeka neko loše / neprijatno iskustvo (sastanak, javni nastup, ispit, razgovori, itd.) primjenom ove metode unaprijed transformišemo svoje stanje i energije i dinamiku ljudi i situacija u koje ulazimo nakon implementacije ove metode. Tretman traje prosečno od 5-10 minuta.

3) Metoda: MALI MAGIČNI METOD (M.M.M.)
Tehnika za uklanjanje naboja i akutnih bolova (i entiteta). U Dubokom P.E.A.T.-u, M.M.M. se koristi za telesne senzacije koje ometaju procesovanje. Takođe se može koristiti za uklanjanje naboja van procesa. Tretman traje prosečno od 10-30 minuta.

NIVO II 

dan: NEDELJA 

vreme: od 11h do 18h

Cena II nivoa seminara/radionice gde ćete naučiti 2 metode je 150 e u tu cenu vam je uključen i webinar Dubokog PEATa kako bi obnovili i usavršili gradivo.  


1) Metoda: METOD PRSTA ZA TRENUTNO UKLANJANJE TRAUMA 

Efikasan metod za uklanjanje veoma teških trauma (incest, silovanje,udesi, nesreće, smrti, sahrane, nasilje itd.). Metod ne može da se aplicira na sebi, već samo na rad na drugima. Tretman traje prosečno 5 minuta.


2) Metoda: DUBOKI P.E.A.T. (D.P)

Integriše tzv duboke polaritete ili suprotnosti u ljudskom biću, ostvarujući dvostruku korist Integracijom naboja, praktičnu i duhovnu. 
U Dubokom P.E.A.T.-u polazimo od problema, a potom otkrivamo sve dublje sadržaje koji vode do najdubljeg uzroka problema. Kada dospete do najdubljeg nivoa na lancu, problem trajno iščezava i klijent će otkriti, osvijestiti i neutralisati tzv Primordijalne Lične Kodove kroz integraciju ili neutralizaciju suprotnosti, što rješava fundamentalni problem zauvek (tada shvatamo svoju osnovnu životnu psihološku igru koju smo igrali u mnogim varijacijama nesvjesno i prisilno, oslobođeni svojih glavnih kompulzija). Možemo i dalje igrati tu igru, ali ćemo je igrati svjesno i po svojoj volji, slobodno. Čovjek tada ima slobodu za... i slobodu od... dobijate vise vremena i energije koje ste do tada trosili na te nesvesne paterne. Tretman traje prosečno od 10-30 minuta.
 
Cena II nivoa seminara gde učite ove 2 metode je 150 e 
u tu cenu vam je uključen i webinar Dubokog PEATa kako bi obnovili i usavršili gradivo. 

NIVO III 

dan: PONEDELJAK 

vreme od 17:30h do 22:30h

Cena III nivoa seminara/radionice gde ćete naučiti 2 do 3 metode je 150 e u tu cenu je uključen i sertifikat PEAT procesora.  


1) Metoda D.P.4 – najbolja tehnika za promene mana, nepoželjnih navika, karakternih osobina. Integriše identitete; Idealna tehnika za novac, ljubav, odnose, željena stanja, itd.. Pored neutralizacije problema i traumatičnih iskustava, D.P.4 metodom možete integrisati i poželjne osobine ličnosti i identitete. D.P.4 je mnogostran i fleksibilan metod. Svako može da ga radi, brz je, lako se uči, predvidljiv je. D.P.4 možemo primijeniti na sebi i na drugima. Tretman traje prosečno od 5-10 minuta.


2) Metoda: D.P. 2 i 3) Metoda D.P. 3

 - Najednostavnije metode. Efikasne i mogu da se primjenuju sa najviše zaglavljenim slučajevima i u kombinaciji sa Dubokom P.E.A.T.-om. Koristimo kada je klijent tzv zaglavljen - može da oseća nešto, a ne može da misli ili obrnuto - misli, a ne može da osjeća (od silnog prigušivanja i potiskivanja). Tretman traje prosečno od 20 - 40 minuta.


Mesta su ograničena. Za prijave obratite se Ljiljani Galić na +381 645226833 ili +381 61 2094161 ili na njen ili moj facebook profil. 

Na seminarima dolaze ljudi sa raznoraznim problemima, počev od stresa, strahova, fobija i trauma iz detinjstva, do sportista i osvešćenih ljudi koji žele da lakše (bez naboja) i efikasnije ostvaruju rezultate na svim poljima. S druge strane, najviše imamo polaznika koji transformišu određene navike ili karakterne osobine, ili koji žele raditi na postizanju cilja, rezulata, jer nakon razrešenja problema, osećaju veću energiju i imaju više vremena koje su do tada trošili na nesvesne obrasce. Retki su oni koji se ne suočavaju sa nabojima, stresom, tugom, strahom, traumama, anksioznostima i sl. ili oni koji lako bez ikakvih naboja postižu svaki svoj cilj. Ali, dolaze ljudi i koji imaju somatske probleme – alergije, premor tela, ukočenost itd.


Izvor: Blic.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Možete li da zamislite život bez Android telefona!?

Ma kakvi, ne znam gde mi je glava ako mi telefon nije pri ruci!

Ne, previše sam se navikao na sve mogućnosti koje moderni telefoni pružaju!

Naravno da mogu, ni nemam takav telefon, niti mi treba!

Uspaničim se čim mi se baterija isprazni, zavisan sam od svog smart telefona!

Nemam telefon uopšte!

Rezultati