Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

22. 11. 2014.  - Autor: Dnevno.hr

MEDIJI ZAŠTO ĆUTITE I KOGA ŠTITITE? Dokazano da vakcine uzrokuju autizam i druge teške bolesti mozga

Više nema nikakve sumnje. Ako vakcinišete dete pristajete na to da oboli od autizma i drugih teških bolesti mozga!

MEDIJI ZAŠTO ĆUTITE I KOGA ŠTITITE? Dokazano da vakcine uzrokuju autizam i druge teške bolesti mozga

Rasprava o tome da li vakcine uzrokuju autizam ili ne bila bi sasvim drugačija da u velikoj meri ova vest nije uskraćena od javnosti. Zapravo, šokantno je i neverovatno koliko mediji prećutkuju vesti koje nisu u skladu s korporativnim znanstvenim prevarama. Skriveni dokumenti koji su više od 20 godina bili uklonjeni od javnosti potvrđuju da MMR vakcina protiv zauški, varičela i rubeola, koje je našlo svoje mesto u obaveznom kalendaru vakcinacije, zapravo uzrokuje autizam; a supervizori, direktori, farmaceti i Vlasti zemalja itekako su s time upoznati.

Naime, nakon što su u Engleskoj podneli zahtev za izdavanjem dokumenta, po zakonu na pravo informacija englesko Ministarstvo zdravlja bilo je prisiljeno da izda poverljive dokumente iz kojih proizlaze detalji izvornog odobrenja ove vakcine iz 1980. godine. Ti dokumenti pokazali su da široko rasprostranjena vakcina jednog od najvećih proizvođača vakcina u svetu, kompanije GlaxoSmith Kline koja je proizvela spornu MMR vakcinu uzrokuje nuspojave poput encefalitisa (upale mozga) i autizma, a što je najbolje od svega iz dokumenta se jasno vidi da je proizvođač o tome jasno obavešten još davnih godina.

Zabrinuti da britanska Vlast namerno zadržava informacije daleko od očiju javnosti o MMR vakcini, FIOA (Freedom of Information Act) podneo je zahtev za ovim dokumentima. A učinili su to jer je uočeno da ogroman broj vakcinisane dece sve više oboljeva od crevnih oboljenja, bolesti mozga i autizma koji se od pre povezuju s ovim vakcinama. Na žalost, njihov zahtev bio je u potpunosti opravdan jer dokumenti jasno pokazuju da vakcine uzrokuje autizam.

"Kada su se dogodili slučajevi teške upale mozga, autizma i drugih nuspojava, Ministarstvo zdravlja je platilo odštetu", priznala je Tina Cheatham, savetnica administratora "Usluge zdravstvene uprave" američkog Ministarstva zdravstva i socijalne nege (HHS, Department of Health and Human Services), novinarki Sharyl Attkisson s CBS News-a. "Encefalopatija izaziva autistične napade i autistično ponašanje kod dece, ali i izaziva sve druge bolesti koje su s autizmom povezane".

Ovo priznanje je priznanje od neverovatne i izuzetne važnosti za sve roditelje koji u ovom trenutku ne mogu odlučiti da li će vakcinisati svoje dete ili ne jer encefalopatija odnosno naziv za oboljenje mozga uzrokuje autizam i vrlo je česta nuspojava ove vakcine - što se navodi u poverljivim dokumentima koji su nakon 20 godina izašli na svetlo dana. Farmaceutska kompanija GlaxoSmithKline, britanska Vlada, kao i sve druge Vlade sveta, ali i drugi saučesnici u ovom zločinu skrivali su ove dokumente čak i onda kada je Dr. Andrew Wakefield izneo u javnost stravične brojke koje su dokazale uzročno-posledičnu vezu MMR vakcina s autizmom. Takvo ponašanje jasno dokazuje planski namešteno trovanje i razboljevanje čovečanstva koje provode farmaceutske industrije u dogovoru sa svetskom Vladom.

Ako čitamo između redova možemo videti kako su zdravstvene vlasti indirektno priznale ovo zastrašujuće saznanje kada su naveli još 1950. da rubeola (koja je jedan od sastojaka ovih vakcina) uzrokuje autizam. Čak je i CDS Centar za prevenciju i kontrolu bolesti to javno priznao kao i Nacionalni centar za imunizaciju. Tu je i farmaceutska kompanija Merck & Co priznala da vakcine uzrokuju autizam.

„Rubeola (kongenitalni sindrom rubeole), jedan je od retko dokazanih uzročnika autizma", rekao je dr. Walter A. Orenstein – bivši pomoćnik glavnog hirurga i direktora Programa nacionalne imunizacije u 2002. godini – u pismu britanskom glavnom medicinskom službeniku, vrhovnom voditelju Odela za zdravstvo:

„Virus rubeole je jedan od retkih poznatih uzroka autizma", izjavio je CDC na svojim web stranicama pod ‚FAQ' (frequently asked questions, često postavljana pitanja) o MMR vakcinama i autizmu.

Dr. Julie Gerberding, koja trenutno vodi odeljenje za vakcinaciju u Mercku, priznala je da je dokazano, da se može nakon vakcinisanja razviti autizam. Najmanje 20 posto slučajeva autizma izazvanih vakcinacijom, povezani su s mitohondrijskom disfunkcijom itd., uprkos ovim priznanjima javnost nije otvorila oči i svoju decu bez razmišljanja predaju u ruke ovih zastrašujućih eugeničara.

Zanimljivo je kako su ovu vest proširili mnogi alternativni mediji, ali mainstream mediji celog sveta uključujući i medije i dalje ignorišu ovu veliku medicinsku zaveru koja razotkriva mnogo toga. Dokazano je da se raznim medicinskim studijama manipuliše na korist farmaceutskih lobija, ali ne i čoveka i to nikome nije zanimljivo? Ne bismo rekli, jer to je apsolutan dokaz da mainstream medije plaćaju farmaceutski lobiji koji ne dopuštaju da ovakve stvari obiđu svet.

I Vlada SAD-a naravno odobrava zataškavanje podataka o povezanosti vakcina i autizma, a kada je potrebno smiriti roditelje koji imaju dokaze da im je dete obolelo od posledica vakcinisanja, oni jednostavno isplate veliku odštetu onima koji su uporni u razotkrivanju. Takvih ljudi nema puno jer borba malog čoveka i vlasti te farmacije teška je i mukotrpna jer vam niko nikada, pa ni lekari, neće priznati da su vakcine povezane s autizmom, a kamoli s nekom drugom bolesti iako se autizam kao bolest zadnjh 20 godina toliko brzo širi da sada od njega boluju milioni dece. Moramo napomenuti kako je Vlada SAD-a još 2011. doniela zakon koji štiti farmaceute od bilo kakve tužbe jer oni ne prihvataju odgovornost za negativne posledice žive i drugih po čoveka smrtnih supstanci koje stavljaju u vakcine.

Nije normalno to da uprkos ovim podatcima roditelji ne smeju odbiti vakcinisanje za svoje dete, ali i to da se prilikom svakog vakcinisanja krše Ustavom određena ljudska prava. Jer niko, niti lekari, niti farmaceuti nikad vas neće upozoriti na moguće nuspojave koje su toliko česte da premašuju sve granice, ali i nikada niko neće prihvatiti odgovornost u čemu imaju potporu svih, a ponajviše svetske globalne političke klike koja je ovaj način eugenike čovečanstva i osmislila kako bi se najeftinijim putem rešila viška čovečanstva!

Tagovi

Komentari (23)

ostavi komentar
hemijski tehničar [neregistrovani]
 [05.12. 2014., 15:59]

Ruski naučnici i vakcinama

Vakcine ne da nijesu bezopasne već su i opasne po život - jutub gde to dokazuju.

Odgovori
Vidi odgovore
Prevarena majka sa bolesnim detetom [neregistrovani]
 [02.12. 2014., 11:22]

Родитељи -како да се законски изборите

да вашу здраву децу не дате на вакцинацију, u jutubu https://www.youtube.com/watch?v=8_T9cCm0ByI
Zemlje koje su se odrekle zakonskog primanja vakcina

Odgovori
Vidi odgovore
Весели Босанац Крајишник [neregistrovani]
 [01.12. 2014., 21:24]

Џаба болан кад су реш печени?

Џаба дебилима писат а дјеца нам никад нису била болеснија болан нег данас и поред велког броја вакцина.То све умислилило да су богови и нај паметнији а уствари су глупи ко ноћ и болесног ума без разума и здраве логике а вамо нас Босанце оптужују за поданички менталитет раје што је ван памети.Раја су они који у вјери и са Богом нису . Хришћани православци су за њих Господа по свим питањима.Џаба им причат кад су реш печене генерације титиних пролетера који се боре против Бога и људи,ђеце ,жена ...државе Србије.

Odgovori
Vidi odgovore
Проф.Др.Добра пензионер [neregistrovani]
 [01.12. 2014., 12:24]

Резиме

НИКО нема права да вам вакцинише децу чал и када би потписали да прихватају одговорност у следећих 20 година. НИКО , то право одлучивања може да има само родитељ.Не заносите се и храна је данас оружије а период хладног рата и релативног мира у свету је ПРОШЛОСТ.Као и корисне вакцине.

Odgovori
Vidi odgovore
Проф.Др.Добра пензионер [neregistrovani]
 [01.12. 2014., 12:21]

Закључак :

Вакцине су превара , отров и руше имунитет !
Нису обавезне законски у Британији , ЕУ, Јапану, Швајцарској, Немачкој ...зашто би биле у Србији? По уставу и законима РС члан 25 на који ко не жели да има болесно дете ,може да се позове.Ту је и верско право.И право родитеља ,старатеља на избор јер су само они одговорни док доктори и фармаколошке куће не прихватају никакву одговорност.

Odgovori
Vidi odgovore
Зека-Пека Србин Шампион Света , Васељене [neregistrovani]
 [24.11. 2014., 10:53]

У питању су животи наше ДЕЦЕ

Да ли је могуће да 99 посто људи погрешно зна о томе шта је то аспартам?
Могуће је.Зато и мисле да се масовно умире и понире и губи здрав разум од последица бомбардовања?Како са разлогом претпостављамо и сумњамо да грађани у служби оних који су фалсификовали извештај о не штетности Аспартмана док жваћу жваке и пију кока колу,вакцинишу своју децу и буље у мас медије, не знају истину о Аспартману топло бисмо им братски , хришћански , препоручили да обрате на њега пажњу и потруде се да добију праву информацију о штетности тог хемијског једињења који се у организму разлаже и претвара у Метан?Остало морају истражити сами.Упозорење је написано пре ситним словима а рекламе крупним? Нека ова истинита информација 'разборитим' грађанима буде полазна основа у даљем истраживању уколико су јоште у стању да мисле сопственом главом и буду ЉУДИ.Чини се да је мало грађана опседнутих светским лажима, више у стању и да мисли, док под глобалним лажима лагано и све више страдају величајући лажи и култ смрти како од њих глобализација после интернационале где су добро припремљени и захтева.Ипак су у питању ЖИВОТИ НАШЕ ДЕЦЕ?Од нас самих зависи да ли ће мо бити у рукама Божијим, Оца који воли своју децу или у рукама фалсификатора,превараната,лопова и манипулатора који нас и не сматрају за људе.Пре ће бити за стоку смањивши нам интелигенцију између осталог и крављизацијама?

Odgovori
Vidi odgovore
Student medicine [neregistrovani]
 [24.11. 2014., 10:00]

Uče nas pogrešno?

Anita Petek-istina o vakcinama,ona iza zavese,ono što vam niko ne priča link sa predavanja kako to rade švajcarci i Nemci?
Da li je sve osmišljeno od samog početka i planski se sprovodi na štetu čovečanstva.'Neko' je uvrteo u glavu da su ljudi 'štetočine' po planetu i treba ih na sve načine oslabiti?Kakvim to bolesnim umovima veruju građani i sami bolesnog uma možda i kao posledice vakcinacije?

Odgovori
Vidi odgovore
Službenik [neregistrovani]
 [23.11. 2014., 18:55]

Veliki broj dece je postradao

'Pametni' doktori na dvodnevnom seminaru koji im organizuje farmaceutska kuća i čija predavanja dobro plate,sami doktori 'saznaju prednosti vakcine'od gazda farmakoloških kompanija, posle toga reklamiraju pacijentima i građanima taj proizvod i tako prodaju i stvaraju im dobit.Sada uvlače i ostalo medicinsko osoblje i sve ih stavljaju pod svoje dok je cilj da se uzme mnogo para?
U istom slučaju ako je u pitanju droga nekog 'Dona-Bossa ' oni koji je distribuiraju i prodaju zovu se , kako ono? Dileri droge?Za to posredništvo bivaju hapšeni?

Odgovori
Vidi odgovore
Jova Radović [neregistrovani]
 [23.11. 2014., 18:34]

Unesrećeni roditelji ?

'Timerosal' sadrži 49,6 posto žive.ne 'tresite decu bićete optuženi da ste izazivač bolesti i poslaće vas na izdržavanje kazne.
https://www.youtube.com/watch?v=Om8LzFdlHXU
Nacija Vakcine( Vakcina nacije)

Odgovori
Vidi odgovore
Milan Ilić [neregistrovani]
 [23.11. 2014., 15:32]

Mane je sve rekao

Vlasnici farmakološke industrije su u isto vreme vlasnici i Holivuda.Pametni su i znaju šta rade. Dr.Rasel Bleiloka nema na ju tubu.Da ne priča dokazanu istinu ne bi ga 'skinuli'?Verovatno će ga neko ponovo postaviti?
Novinari su taman počeli da pišu istinu a neobrazovani narod sa dr.titulama ili bez ih saseca u samom startu? Kao da dobijaju plate od vakcina koje su unosan biznis za svaku državu ,vlast...Glupavo.

Odgovori
Vidi odgovore
Zabrinuta majka [neregistrovani]
 [23.11. 2014., 14:44]

hosieru ?

Ko je sproveo ta istraživanja nego farmakološka industrija preko institucija koje ispod njih kontrolišu ili oni sami. Tako je u Americi i falsifikovan izveštaj o Aspartamu pa je posle toga ponovo stavljen masovno u široku upotrebu iako je pre toga dokazana njegova 100 postotna štetnost koja izaziva smrtonosne bolesti.Da li neko zna šta je Aspartam?Hosieru šta je Aspartam?
Vakcine su te koje ruše imunitet i konstantno veštački napadaju organizam koji se brani i slabi jer je pod konstantnim napadom virusa, bolesti od kojih ga vakcine navodno štite.Sida ne postoji to je samo narušen i totalno oslabljen imunitet zar ne? Komšinica i ja bismo volele da nam hosier kaže i ko je i kad izumeo vakcinu volele bi da znamo?Odakle je gde je živeo taj čovek? Unapred hvala

Odgovori
Vidi odgovore
Зека-Пека Шампион света и шире [neregistrovani]
 [23.11. 2014., 12:25]

Бр.аутизма код деце је све већи

Видимо да се јављате доктори и остали стручњаци? Јесте да се нисте похвалили титулама али оне провејавају из ваших коментара? Хоћемо ли скоро на 'усавршавање' по ЕУ и белом свету да нас 'науче' како је све већи проценат количине живе нпр.или алуминијума одобрен у саставу вакцина и користан у дечијем крвотоку?Успут мало видимо света , све нам је плаћено,усавршавамо се и стичемо нова знања,провод загарантован, сликаћемо се и ставити супер фотке на фејс бук профил да се свима похвалимо како смо видели запад а можда добијемо и дневнице?
А како не вакцинисана особа може да угрози оне који су максимално заштићени великим бројем вакцина???А истине ради вакцина се УВЕК прими и састав УЂЕ у КРВОТОК али понеки организам одреагује БУРНО али то не значи да се вакцина није примила и да састав није ушао у крвоток.ИСТИНА је да је ОБРНУТО и да они који су примили вакцине пуне вируса УГРОЖАВАЈУ оне који немају вирусе.Али нас тако нису научили и не добијамо плате да би ово знали.По уставу и законима РС вакцина није обавезна, члан 25 на који сваки грађанин може да се позове.Како да буде обавезна ако ни држава ни ми доктори не сносимо никакву одговорност за евентуалне последице и нуспојаве од тих истих вакцина? До газде сзо и фармаколошке индустрије нема шансе да се дође.Зашто се стално из године у годину повећавају концентрације живе у вакцинама 3 генерације ?
Знамо и да је у млеку повећан дозвољен проценат АФЛАТОКСИНА ? Треба да дозволе и да се у вакцинама повећа проценат антифриза да још боље крв преноси састав вакцина???
Dr.Todor Jovanovic-razgovori o viruse,vakcine,epidemije,kancer,sida,hepatitis j.tub.

Odgovori
Vidi odgovore
darko [neregistrovani]
 [23.11. 2014., 11:02]

glupost

pa, koliko dece u procentima navodno oboli posle vakcine?sve si rekao osim toga..vakcina je obavezna skoro svuda u svetu, ne samo u srbiji i americi.vecu glupost duze vreme ne procitah..

Odgovori
Vidi odgovore
anonymous [neregistrovani]
 [23.11. 2014., 09:53]

Zakon

Uvukli su to u 'zakonsku formu' pa se vi snalazite kako umete.Treba pokrenuti mase temom o slobodi izbora ! Ako zelite da vase dete primi vakcinu - izvolite; ako,pak,ne zelite, necete biti kaznjavani.Danas to nije moguce.
Nadam se da ce neko pokrenuti pricu o slobodi odlucivanja i pravu izbora,a do tada ova nasa korumpirana 'elita' i farmako-mafija ce naplacivati sopstveni nemoral.

Odgovori
Vidi odgovore
hoosier [neregistrovani]
 [23.11. 2014., 09:18]

Istrazivanja

Premisa da vakcine izazivaju autizam je zanovana na jednoj studiji Dr. Andrew Wakefield-a 1998, koja inace nija bazirana na statistici, nije sprovedena nad kontrolnom grupom vec je radjena na osnovu secanja subjekata i na osnovu nje su izvedeni nedorecni zakljucci koji nisu statisticki potrvrdjeni.
Nakon ove studije sprovedena su rigorozna istrazivanja 1999 studija na 500 dece u USA (nije nadjena veza izmedju autizma i vakcinacije), 2001. studija na 10.000 dece (opet nije nadjena veza izmedju autizma i vakcinacije), 2002 u Danskoj sprovedeno istrazivanje na 537.000 subjekata (opet nije nadjena veza izmedju autizma i vakcinacije), u Finskoj slicno istrazivanje sprovedeno na 535.000 subjekata (opet nije nadjena veza izmedju autizma i vakcinacije)... Do 2012. 27 studija, 17 case-control istrazivanja, 6 samokontrolisanih, 5 vremeski ogranicenih istrazivanja, 2 ekoloske stidije, i jedna cross-over studije koje obuhvataju 14.7 miliona dece i ni jedna od njih nije nasla bilo kakvu vezu izmedju autizma i vakcinacije.
Posledica ovoga je ponovna pojava nekih bolesti koje su smatrane iskorenjenim, kao sto su na primer boginje (2011. izbila je epidemija boginja u Francujskoj koja je zahvatila 15.000 ljudi, u Britaniji 2012. 2000 ljudi). Veliki kasalj koji je u USA uzrokovao 150.000 slucajeva godisnje tokom 60-ih je primenom vakcine sveden na 5000 tokom 70-ih, donsosno 2900 tokom 80-ih. Posle objave sporne studije broj slucajeva je ponovo poceo da se uvecava na 26.000 u 2004., odnosno 50.000 u 2012 ukljucujuci i 20 smrtnih slucajeva. Vakcinacija nije samo indvidualna odluka koja se tice samo osobe koja je ili nije vakcinisana, ta osoba ugrozava i one vakcinisane kojima je iz nekog razloga narusen imuni sistem i onaj mali broj kod kojih se vakcina nije 'primila'.

Odgovori
Vidi odgovore
Anonymous [neregistrovani]
 [23.11. 2014., 08:42]

Srbijo kasnis

Ove price su vec odavno ispricane na zapadu pre nekoliko godina. Bivsi Britanski hirurg je izmislio tezu 1998 o povezanosti vakcina i autizma. Bivsa plejbojeva zecica je uzburkala Holivud da je njeno dete dobilo autizam posle vakcinacije. I naravno, Holivud najbolje zna kako da proda bajke i to se tako prosirilo da su mnogo pametniji ljudi od nas koji ovde diskutujemo resili da ispitaju tu tezu. Silne su pare potrosene na istrazivanja, vreme provedeno u labaratorijama u razlicitim zemljama sveta i niko nije mogao da utvrdi vezu izmedju vakcina i autizma.
U medjuvremenu britanski doktor je otkriven kao sarlatan jer je dobio silne pare za svoja istrazivanja i falsifikovao rezultate testova zbog finansijskog dobitka, i izbacen je iz udruzenja lekara. Plejbojeva zecica je priznala da njen sin 'mozda' i nema autizam ali je ona tako mislila.
U Kanadi vakcinacija nije obavezna, ali nema roditelja koji ne vodi dete na vakcinaciju. Jedino ako ih religija ne sprecava, pa tako Jehovini svedoci ne vacinisu svoju decu.
I da, mislim da sam to vec rekla, ovo je na zapadu stara vest i njom se vise niko ne bavi ... A svima preporucujem da malo idu na internet i procitaju sto vise mogu o teorijama 'za' i 'protiv', a da ne prihvataju naslepo pisanje neimenovanog autora ovoga teksta.

Odgovori
Vidi odgovore
Nastavnik biologije [neregistrovani]
 [23.11. 2014., 00:26]

Hvala profesore...

A ko si ti anonimus da ocenjuješ novinare? Budući doktor???Drokfelera? :)
Novinari znaju da sastave ceo tekst a neko ni tri rečenice.Ne treba takvi da nam 'pametuju'.Pametan voli da sazna a glup slepo veruje šta mu kažu i ne veruje ni u ono što svojim očima vidi.Pametan istražuje , zanima se , traga za istinom a to rade novinari koliko mogu ipak su i oni pod šapom i deo su naroda.A glup sve što mu autoriteti kažu uzima zdravo za gotovo i kao 'istinu' za sva vremena.Tapka u mestu i večno slepo veruje u sve što mu serviraju.

Odgovori
Vidi odgovore
Проф.Др. Добра [neregistrovani]
 [22.11. 2014., 23:21]

Клапа 2

O изумитељу вакцина ( wacca-крава)се нигде не учи.Ни 'вајни' доктори , њих 95 од сто не знају 'тко' је изумитељ ваце и није препоручљиво да знају..Рекао бих вам ко не верује нека провери?Али шта вреди када ни 'репортери' као ни ови 'интервјуисани' не знају одговор на то питање? Срби су пре комунизма а и за време СФРЈ вакцинацију правилно звали 'крављизација' зато што су знали 'ко' је и 'како' изумео вакцину.
Другови и другарице интернационале и титоисти су то називали 'вакцинација'по жељи интернационале и Американаца.И вакцинисали су народ и вршили експерименте над народом 'ослобођеним од фашизма'.Данас нико не зна јер никога ништа не занима , да су се многе до тада непознате болести у Србији од вакцинације тек у народу јавиле док су лекари говорили да су оне последице лошег живота,начина исхране, нервирања у слободи,претерано сланог јела, масног јела...У 20 веку народ је знао много више о вакцинама него данас.Ту је био и светски србски чувени стручњак проф.др. Тодор Јовановић који је био све опште прихваћен и схваћен.
Данас се можда може наћи на јутубу а можда и више не може а у вези ове теме.
НИКО нема права да силом закона или било каквом силом натера некога да прими вакцину ако он то неће.Што се тиче деце искључиво родитељи којима их је Бог дао,треба да одлуче,они су и одговорни Богу за своју децу.Не изумитељу вакцине и докторима који немају никакву законску одговорност али пред Богом имају јер су деца Божија и под Његовом бригом и заштитом.
У све општем не знању и не вери неће бити чудо ако изумремо као Диносауруси?:(

Odgovori
Vidi odgovore
Mane [neregistrovani]
 [22.11. 2014., 22:40]

Ja imam taj problem

Od kad je moje dete primilo MMR ja se vucem po bolnicama.Naime prezivela je ADEM.Akutno deseminovani encefalitis i mielitis.Dogodilo se 2012 i bila je u komi 40 dana sa slabom sansom da prezivi a ponovilo ove godine doduse nije pala u komu ali se stanje toliko pogorsalo da je ona sad nepokretna.Uzrok ne znaju,likvor cist,uradjene su sve moguce analize i sve je negativno.Ja samo znam da je moje dete normalno napredovalo sve dok nije primila tu prokletu vakcinu protiv MMRa.

Odgovori
Vidi odgovore
Проф.Др.Добра [neregistrovani]
 [22.11. 2014., 22:17]

Није разумео?

Не може се добити аутизам ако се не прими вакцина али је чињеница да велики број деце оболи од аутизма након што приме вакцину.То је неспорно.Огроман број људи у свету се суди из тог разлога али ретко ко добије спор.Амерички суд је после аутизма судијиног унука по примању вакцине доказао да је она узрок аутизма.Такође је на суду у Италији доказано да је ММР жива вакцина узрочник а у Јапану , ЕУ, је ЗАБРАЊЕНА.
Ретко где су вакцине законски обавезне.У Америци у у Србији јесу.Србија је Америка?
Сан Џенета Џенера у вези његових вакцина се одавно остварио.Чика Добра се извињава свима онима који не знају о коме се ради а разумеју се јако и силно у његове вакцине.

Odgovori
Vidi odgovore

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Možete li da zamislite život bez Android telefona!?

Ma kakvi, ne znam gde mi je glava ako mi telefon nije pri ruci!

Ne, previše sam se navikao na sve mogućnosti koje moderni telefoni pružaju!

Naravno da mogu, ni nemam takav telefon, niti mi treba!

Uspaničim se čim mi se baterija isprazni, zavisan sam od svog smart telefona!

Nemam telefon uopšte!

Rezultati